“Έσβησε” η Τζούλια Μπάρκα: Το συγκινητικό “αντίο” της Καίτης Φίνου (φωτογραφία)

29 Μαΐου 2019 02:06

Το έχουμε ξαναγράψει και δεν είμαστε Κασσάνδρες, είναι απλώς χρoνιά που “σβήνουν” πολλοί. Στο “πλαίσιο” του 2019 -δεν ξέρουμε πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσουμε- έφυγε απ’ τη ζωή και η Τζούλια Μπάρκα. Η Καίτη Φίνου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, αποχαιρέτησε την φίλη της.

«Δεν σε ‘χω ούτε σε μια φωτογραφία μόνη σου και δεν θέλω να ανεβάσω από τις φωτογραφίες σου που «πουλούσαν». Πήγες εκεί πάνω και συ να βρεις το Λιζάκι, την Πόπη τον Σταθάκη μας… Καλή αντάμωση… Καλό ταξίδι αγαπημένη Γιούλη Μπάρκα…», έγραψε η Καίτη Φίνου.

H Τζούλια Μπάρκα έπασχε από καρκίνο και νεφρική ανεπάρκεια. Mάλιστα, για το σοβαρότατο πρόβλημα της υγείας της, που κατέληξε μοιραίο, είχε μιλήσει στη Τατιάνα Στεφανίδου.

TIP

Η Τζούλια είχε κάνει την εμφάνισή της ως ηθοποιός το 1980 κι αναδείχτηκε σε sex symbol. Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν το 2002. Κατά τη διάρκεια του σόου της σε νυχτερινό μαγαζί, η Τζούλια Μπάρκα αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έπεσε σε κώμα και ξύπνησε 40 μέρες μετά, με την μια πλευρά της να έχει παραλύσει αφού είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό.