ΚΑΙ νέα καταγγελία – σοκ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να..»

17 Δεκεμβρίου 2021 16:34

ΚΑΙ νέα καταγγελία - σοκ για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών και μου ζητούσε να..»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το άγνωστο παρελθόν του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Μετά την πρώτη καταγγελία πρώην συντρόφου του για διαρροή ροζ βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού χαρακτήρα.

Όλο και περισσότερες κοπέλες μιλούν ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο τις προσέγγιζε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Νέα καταγγελία

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα μίλησε για την γνωριμία της με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

«Ήμουν 17-18 ετών. Ερχότανε στο μπαρ για να δει τους φίλους του, τους γνωστούς του. Βρισκόμασταν στο μαγαζί ήταν Σεπτέμβριος και μου ζήτησε να βγούμε λίγο έξω.

Μου λέει: “Είσαι πολύ όμορφη, φιλί;” Εγώ έκανα και καλά ότι δεν τον άκουσα και του απάντησα: “Ναι είμαστε φίλοι, μιλάμε. Όχι μου λέει φιλί.

Από όταν μου είπε αυτό ξεκίνησα να τον απωθώ από παντού και από το μαγαζί. Αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε.

Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και να ήταν σε κοντινό… τέτοιο και να ερχόταν πιο κοντά να σε χαζέψει. Αυτό το γλοιώδες, το λιγούρικο, ότι και καλά του αρέσεις», ανέφερε η 28χρονη.

Η δεύτερη προσέγγιση από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η 28χρονη στη συνέχεια περιέγραψε τι συνέβη όταν μπήκε στο αμάξι του Στάθη Παναγιωτόπουλου προκειμένου να κατευθυνθούν μαζί στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα όπου και θα παρακολουθούσε από κοντά την εκπομπή.

«Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα στρίβει δεξιά και μου λέει: “Θες να με πιάσεις να με φιλήσεις” κι εγώ τον απωθώ με τρόπο και του λέω: “θα έπρεπε να σε φιλήσω;”

Τον απωθώ άλλες 2-3 φορές, ήθελε να κάνει άλλη ερωτική πράξη και όταν του το απέκλεισα μου απαντά: “Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;”.

Του λέω “υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας;» αποκάλυψε η 28χρονη στο T-live.

Ενώ μίλησε και για τη θέση εργασίας που της είχε προτείνει στην εκπομπή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ως μακιγιέζ.