Και τα έξι ήταν υπέροχα: τα total looks είναι η πιο σικ τάση του χειμώνα -μαγικά outfits σε καφέ, μαύρο, μπλε, κόκκινο, κίτρινο και πράσινο!

19 Νοεμβρίου 2018 21:00

Total looks. Τα φοβάσαι ή μήπως σού φαίνονται πολύ safe; Είτε νομίζεις το πρώτο, είτε το δεύτερο, είσαι λάθος! Πολύ απλά γιατί δεν είναι τόσο δύσκολα, υπάρχουν, όμως, κίνδυνοι να πέσεις σε φάουλ αν δεν είσαι κονεσέζ των υφασμάτων, των υφών που «δένουν» μεταξύ τους. Καφέ, λοιπόν (μπορεί η Donatella Versace να λέει πως «το νέο μαύρο  είναι τα prints», καμία σχέση, ωστόσο, την κολεξιόν και τη δουλειά της διαφημίζει η βασικά δαιμόνια επιχειρηματίας και μετά σχεδιάστρια), μαύρο, μπλε είναι οι σκουρόχρωμες επιλογές μας και απ’ τις πιο ανοιχτές, που θα φωτίσουν τις μέρες σου, το κίτρινο, το κόκκινο και το πράσινο.

TIP Για τα Χριστούγεννα,  που έρχονται οσονούπω το κόκκινο είναι classic.

EXTRA TIP Μπορείς ένα total look, που είναι ό,τι πιο chic, να το «σπάσεις» μ’ένα αξεσουάρ tone on tone, σε μία απ’ τις αποχρώσεις δηλαδή του χρώματος που επέλεξες. Αν, δε, διαλέξεις κάτι με μοτίβο π.χ. ψαροκόκαλου -classic, αγαπημένο και πάντα προτιμητέο από ντιζάινερ και κορίτσια που όντως γνωρίζουν από μόδα-θα είσαι καταπληκτική!

Ντονατέλλα Αδάμου

 

#totallook is #mybest ; #moodoftheday #brown (*#rules ). Μαγεύτηκα απ' αυτή τη συλλεκτική #jaguar , τόσο που ήθελα να την τεσταρω. #nexttime όμως, δεν προλάβαμε #seizetheday #instafashion #pro #photoshoot #donatrella ⏰☕✈

Total look rouge, j'adore ! #red #fashion #mode

@roressclothes closet ideas #women fashion outfit #clothing style apparel green tweed suit:

#NYFW, street style, Fall 2017 outfit ideas, blogger style, yellow jacket, yellow trend, bold coat, bold color

Total look в цвете: оригинальное решение 7