Καινούργιου – Τσαγκρίδης: τα sms της «απιστίας»! Η γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας που άναψε φωτιές

26 Απριλίου 2021 09:00

Καινούργιου – Τσαγκρίδης: τα sms της «απιστίας»! Η γόνος της εφοπλιστικής οικογένειας που άναψε φωτιές

Μπορεί να ζουν μαζί, να είναι τρελά ερωτευμένοι και να κάνουν σχέδια γάμου. Όμως οι τριβές και οι καυγάδες δεν λείπουν από τη σχέση της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου.

Το ζευγάρι μένει από την αρχή της καραντίνας κάτω από την ίδια στέγη. Δεν κρύβει πόσο ερωτευμένο είναι, αν και οι δύο τους αποφεύγουν να κάνουν πολλές δηλώσεις ή να μιλούν για τη σχέση τους.

Αυτό άλλωστε ήταν ένας από τους όρους που έθεσε η οικογένεια του Φίλιππου προκειμένου να δεχθεί αυτή τη σχέση. Αλλά και την πιθανή επισημοποίησή της.

Παρόλα αυτά όλοι ξέρουν πόσο αγαπημένοι είναι οι δύο τους. Κάτι που δεν κρύβουν όταν βγαίνουν μαζί για βόλτα στα πέριξ του Κολωνακίου, όπου και στεγάζεται ο έρωτάς τους.

Σ’ αυτό το ίδιο σπίτι του Κολωνακίου, το οποίο ανήκει στον νεαρό εφοπλιστή, όμως, έχουν γίνει και κάποιοι από τους μεγαλύτερους καυγάδες του ζευγαριού.

Καυγάδες που προκύπτουν συνήθως ακριβώς από το γεγονός ότι είναι ερωτευμένοι. Και όπως συμβαίνει σε κάθε ερωτευμένο ζευγάρι, η ζήλεια και οι σκηνές είναι μέσα στο παιχνίδι.

Όπως πριν από λίγες μέρες που έγινε ένας μικρός χαμός στο διαμέρισμα του ζευγαριού και αυτή τη φορά αφορμή αποτέλεσαν κάποια «αμαρτωλά» sms.

Τα συγκεκριμένα μηνύματα προέρχονταν από μια γόνο πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας, με την οποία ο Φίλιππος Τσαγκρίδης διατηρούσε παλιότερα σχέση, κάτι για το οποίο η Κατερίνα Καινούργιου ήταν ενήμερη.

Όταν η κοπέλα άρχισε να του γράφει, η Κατερίνα το αντιλήφθηκε αμέσως, αλλά κι εκείνος δεν της το αρνήθηκε.

Δεν είχε, άλλωστε, να της κρύψει κάτι, αφού η σχέση αυτή έχει τελειώσει πρό πολλού και πλέον ανάμεσα στον ίδιο και τη συγκεκριμένη γυναίκα δεν υπάρχει καμία ερωτική επαφή.

Όσο περνούσε η ώρα, όμως, και η παρουσιάστρια έβλεπε την ανταλλαγή μηνυμάτων να συνεχίζεται, άρχισε να εκνευρίζεται, κάτι το οποίο στην αρχή τουλάχιστον εκείνος δεν πήρε χαμπάρι.

Μετά από λίγη ώρα, η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε πλέον να κρύψει τη δυσφορία της. Και εξοργισμένη έβαλε τις φωνές στο Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο οποίος αναγκάστηκε να κόψει τη συνομιλία στην οποία είχε εμπλακεί μέσω μηνυμάτων.

Ο καυγάς φούντωσε όταν εκείνος είπε στην παρουσιάστρια ότι υπερβάλει κι εκείνη, όπως είναι φυσικό, αντέδρασε.

Η αλήθεια είναι ότι η υπερβολή ήταν δική του, καθώς όντως η συνομιλία τράβηξε σε μάκρος.

Μετά από λίγο, η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε από το σπίτι, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ένας λόγος εξάλλου για τον οποίο έχει κρατήσει και το δικό της σπίτι στην Κηφισιά…

Πηγή: περιοδικό Ciao