Καινούργιου-Τσιμτσιλή:Τα βρήκαν στον αερα του ALPHA “Είσαι μια κυρία”

Συντάκτης: Newsroom

12 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

Τελικά τα βρήκαν  στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου και η Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από τον απίστευτο καυγά στον αέρα  των εκπομπών τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου για να λύσουν τις διαφορές τους ύστερα από τις αναφορές τις δεύτερης στην γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Θέλω να λυθεί μια παρεξήγηση επειδή μου στέλνουν και πολλά μηνύματα. Επειδή και εγώ είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη, όλα αυτά τα χρόνια και σε άλλο κανάλι που ήμουν, υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση με τη Σταματίνα και με την εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της τη Μαίρη Παλιαλέξη, ό,τι είναι το λέμε στον αέρα, δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό, πρέπει να το πούμε» δηλωσε η Κατερίνα Καινούργιου

«Γενικώς όταν υπάρχει μια παρεξήγηση τη λύνουμε τηλεφωνικά και όχι τηλεοπτικά. Κι ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχει στεναχωρηθεί η μια από την άλλη, χωρίς να έχει γίνει συνειδητά ή επί τούτου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να πάρουμε η μια την άλλη τηλέφωνο και να το λύσουμε» είπε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.