Καίτη Γαρμπή – Δημήτρης Σχοινάς: Θετικοί στον κορονοϊό

Συντάκτης: Newsroom

2 Ιουλίου 2022 14:19

Καίτη Γαρμπή – Δημήτρης Σχοινάς: Θετικοί στον κορονοϊό

Θετικοί στον κορονοϊό είναι η Καίτη Γαρμπή και ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς.

Θετικοί στον covid 19 είναι μητέρα και γιος, την είδηση γνωστοποίησε η τραγουδίστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας γνωστό ότι λόγω αυτής της εξέλιξης αναγκάστηκε να ακυρώσει και την προγραμματισμένη της εμφάνιση στη Ρόδο.

«Αγαπημένοι μου φίλοι Ροδίτες.

Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας. Ξύπνησα με κλεισμένη τη φωνή και πριν λίγο που έκανα τεστ όπως κάνουμε πάντα όλη η ομάδα πριν από κάθε live μας βρέθηκα θετική. Το ίδιο και ο Δημήτρης. Δυστυχώς.

Θα ψάξουμε να βρούμε καινούργια ημερομηνία και υπόσχομαι να έρθουμε αμέσως μόλις γίνουμε καλά!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

MAD VMA 2022 – Καίτη Γαρμπή: «Πώς είναι δυνατόν τα παιδιά να έχουν τέτοια πρότυπα;»

Σχετικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη διοργάνωση των Mad Video Music Awards 2022, τοποθετήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Η Καίτη Γαρμπή έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πως δεν θα έπρεπε οι άνθρωποι που προωθούν τη βία, να γίνονται πρότυπα για τα νέα παιδιά.

«Θρίλερ ζήσαμε χθες το βράδυ. Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεο τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σε αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμς στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.