Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Συντάκτης: Newsroom

22 Σεπτεμβρίου 2022 16:21

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Εξώδικο από επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου έλαβαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η Καίτη Γαρμπή ανέβασε ένα instastory όλο νόημα. Η τραγουδίστρια έγραψε κάποια λόγια από βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη και πρόσθεσε ένα emoji που κάνει εμετό.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει η Καίτη Γαρμπή.

 

Διονύσης Σχοινάς: Έρχεται αγωγή 1 εκατ. ευρώ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον απόηχο του πολύκροτου «ναυαγίου» της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά.

Όπως είναι γνωστό, οι δύο δημοφιλείς τραγουδιστές Γιώργος Μαζωνάκης και Διονύσης Σχοινάς είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εμφανιστούν μαζί στη νέα σεζόν.

Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο «Κέντρο Αθηνών» δεν προχώρησε και ματαιώθηκε. Ο δεύτερος αποχώρησε από το σχήμα.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου.

Λίγες ημέρες αργότερα, το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή αξιώνοντας το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, ο οποίος εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες.

Ωστόσο, ο Τσακουμάκος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ!

Η αγωγή του επιχειρηματία αναφέρεται σε διαφυγόντα κέρδη, δυσφήμηση του κέντρου και άλλα για τα οποία ζητά αποζημίωση.

Ο Τσακουμάκος, ο οποίος είχε συνεργαστεί πέρυσι με τον Σχοινά, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

Όπως αναφέρουν κοντινοί του άνθρωποι, ισχυρίζεται πως ο ίδιος ήταν απόλυτα εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντί του και απέναντι στη σύζυγό του για συγκεκριμένη προκαταβολή παλιότερης συνεργασίας που μάλιστα δεν προχώρησε λόγω πανδημίας. 

Από την πλευρά τους, η Γαρμπή και ο Σχοινάς απαντούν με εξώδικο στο εξώδικο του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου, με τον οποίο θα συνεργαζόταν ο τραγουδιστής μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του MEGA, το ζευγάρι των καλλιτεχνών πρόκειται να περάσει στην αντεπίθεση.

Η Γαρμπή και ο Σχοινάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με τους δικηγόρους τους κι ετοιμάζονται να αποστείλουν και εκείνοι εξώδικο, απαντώντας στις αιτιάσεις και στις απαιτήσεις του επιχειρηματία.

Το θέμα, όπως όλα δείχνουν, θα λυθεί στα δικαστήρια.