Καίτη Γαρμπή: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό… μετά μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει…» (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 8 Μαρτίου 2021 18:45
Καίτη Γαρμπή: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό... μετά μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει...» (βίντεο)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από το νέο του κανάλι στο YouTube προσπάθησε να λύσει το μυστήριο που καλύπτει το θρυλικό φόρεμα που είχε φορέσει η Καίτη Γαρμπή στον διαγωνισμό της Eurovision το 1993.

Η Καίτη βρέθηκε καλεσμένη του και μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας. Για τις ένδοξες στιγμές που έζησε στις πίστες τις περασμένες δεκαετίες. Αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».

Ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με μεγάλα ανοίγματα στο πλάι, δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει. Σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι. Θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται. Καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.

«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του. Τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.