Κάλια Καμπουρίδη: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη

Συντάκτης: Newsroom

27 Ιουνίου 2022 20:49

Ήταν 15 Ιουλίου 2006 όταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, παντρεύεται την  Κάλια Καμπουρίδη.

Η καλλονή Κύπρια επιχειρηματίας η οποία είναι αδερφή του Μίλτου Καμπουρίδη και κουνιάδα της Μαρίνας Βερνίκου, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης ενώπιω Θεού και ανθρώπων. Τότε μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν σκεφτόταν καθόλου πως θα ασχοληθεί με την πολιτική.

Η Κάλλια Καμπουρίδου, παρά την έντονη επαγγελματική της δραστηριότητα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι έζησε μαζί για 12 χρόνια σε απόλυτη αρμονία και  έχει αποκτήσει και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, την Δανάη και τον Παύλο, που όπως είδαμε σε πρόσφατες φωτογραφίες έχουν μεγαλώσει πολύ. Όμως το 2017 αποφάσισε ήρεμα και φιλικά να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά το χωρισμό τους ωστόσο, κράτησε άριστες σχέσεις και έχει τύχει να τους δούμε μαζί σε δημόσια εμφάνιση και με την Σία Κοσιώνη.

Κώστας Μπακογιάννης : Ένας τρυφερός μπαμπάς

Μπορεί να έχει υποχρεώσεις ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, όμως φροντίζει να ξεκλέβει πάντα χρόνο για ην οικογένεια του ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτό που λατρεύει είναι οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας έχοντας για συντροφιά τους γιους του. Ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τον γιο του Παύλο, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο αλλά και με τον μικρό Δήμο, τον καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη, απόλαυσαν την βόλτα τους, στο Σύνταγμα και στο Ζάππειο, φορώντας μάσκες προστασίας και κρατώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.