Καλημέρης – Κοντοβά: Χωρισμός «βόμβα» μετά από 5,5 χρόνια σχέσης!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

9 Δεκεμβρίου 2022 11:41

O Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά δεν είναι πια ζευγάρι.

Η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από πεντέμισι χρόνια σχέσης.

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος μετέφερε την είδηση, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι. Ωστόσο ο ένας θα παραμείνει στη ζωή του άλλου. Υπάρχει αγάπη».

Και πρόσθεσε: «Αυτή η απόφαση ήρθε μετά από μια ώριμη διαδικασία. Υπήρξε απόσταση ανάμεσά τους ως ζευγάρι. Όλο έχει γίνει πολύ βελούδινα. Η Έιντα θα τους ενώνει για πάντα. Της έχουν τεράστια αδυναμία,. Η Έιντα άλλωστε φωνάζει τον Τζώνη ‘μπαμπά’. Ο ίδιος άλλωστε είχε πάει μαζί με τη Χριστίνα στην Ουγκάντα».

Οι δυο τους συγκατοικούσαν εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Καλημέρης είχε τονίσει για την πρώην -πλέον- σύντροφό του: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα υπήρχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της».

Μιλώντας στην ίδια συνέντευξη για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είχε πει: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης.

Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία».