Καλλιόπη Μπεζαντέ: το κορίτσι θαύμα του MasterChef πήρε δεύτερο πτυχίο!

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 10:25

Καλλιόπη Μπεζαντέ: το κορίτσι θαύμα του MasterChef πήρε δεύτερο πτυχίο!
Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να έχει το μεγαλύτερο fan club στο φετινό MasterChef. Κι όχι άδικα φυσικά. Αφού από απόλυτο outsider και ταπεινό χαμομηλάκι που ήταν, έφτασε στον τελικό

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είχε κατά γενική παραδοχή τη μεγαλύτερη εξέλιξη στο MasterChef 2022του Star. Έδειξε από την αρχή υπομονή και επιμονή σε ό,τι έκανε. Προσηλώθηκε στον στόχο της την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι έβγαζαν ο ένας τα μάτια του άλλου. Ήταν μαγείρισσα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι τον τελικό. Το ριάλιτι κομμάτι δεν την απασχόλησε ποτέ.

Γι’αυτό και από την πρώτη φορά που δήλωσε συμμετοχή και κόπηκε μονομαχώντας από τον Παναγιώτη Τζαμαλή, δεν το έβαλε κάτω. Επέστρεψε δυνατότερη και το απέδειξε.

Οι σπουδές πέρα από τη μαγειρική

Η 25χρονη Καλλιόπη Μπεζαντέ δεν τα παρατάει ποτέ. Ήταν όπως είπαν και οι κριτές του διαγωνισμού μαγειρικής, η παίκτρια με τη μεγαλύτερη εξέλιξη ever! Καθώς σε κάθε αντιγραφή πιάτου στον τάκο αυτή ήταν η terminator. Η ίδια διαβάζει και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσεται.
Πέρα από τη μαγειρική την οποία λατρεύει όμως, η Καλλιόπη έχει ήδη σπουδάσει Χρηματικοοικονομικά. Ενώ όπως είδαμε στη νέα της ανάρτηση πριν λίγες ημέρες πήρε και δεύτερο πτυχίο στα Οικονομικά – Logistics.

Και μπορεί κάποιοι να λοιδόρησαν την ιδέα της για την Καντίνα της Πόπης, φαίνεται όμως πως το επιχειρηματικό κομμάτι είναι πάντα μέσα στο μυαλό της. Ενώ έχει και τα κατάλληλα εφόδια στη φαρέτρα της.

«Να μην τα παρατάς ποτέ! Ακόμη ένα πτυχίο στην συλλογή μας #economics #logistics #degreestudents #peiraus #university» έγραψε στη φωτογραφία από την ορκωμοσία της στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

 

Τα σχόλια του Ηλία Μαμαλάκη για την Καλλιόπη

«Την πρωτογνώρισα όταν ήμουν προσκεκλημένος στο ΜasterChef και έφτιαξε την μεταμοντέρνα πορτοκαλί πίτα, από μακριά όμως. Έμαθα ότι μίλησε για μένα με πολύ όμορφα λόγια. Πώς τα έφερε η ζωή και γνωριστήκαμε και από κοντά και χάρηκα πολύ γι΄αυτό. Η γνώμη μου για αυτή είναι σταθερή. Γιατί ναι θα μπορούσα να δουλέψω μαζί της , μου πάει ο χαρακτήρα της. Έχει στόχους έχει άποψη και θα πάει μπροστά. Παράλληλα θέλω να συγχαρώ και τον Πάνο για την νίκη του. Θα έχει σπουδαία εξέλιξη. 2-3 βαθμούς τους χώριζαν για το έπαθλο, σχεδόν τίποτα δηλαδή».