Καλομοίρα: «Βρήκα μια ψυχολόγο που ειδικεύεται στους καλλιτέχνες»

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2023 14:00

Καλομοίρα: «Βρήκα μια ψυχολόγο που ειδικεύεται στους καλλιτέχνες»

Η Καλομοίρα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον ρόλο που παίζει η ψυχανάλυση στη ζωή της.

«Νιώθω πιο σίγουρη με τον εαυτό μου, έχω δουλέψει πολύ μέσα μου» είπε αρχικά.

Όσο για το αν λαμβάνει βοήθεια από ειδικό, η ίδια απάντησε:

«Ναι. Βρήκα μια καταπληκτική ψυχολόγο που ειδικεύεται στους καλλιτέχνες. Όταν τη χρειάζομαι, κάνουμε Ζoom γιατί βρίσκεται στο Λος Άντζελες. Είχα πάει πριν σε μια άλλη, αλλά οι φιλοσοφίες μας ήταν πολύ μακριά. Και από μόνη μου διάβαζα πάντα βιβλία αυτοβελτίωσης».

«Ξέρεις τι γίνεται; Όλοι μας προσπαθούμε να θεραπεύσουμε αυτά που μας έχουν στιγματίσει στα παιδικά μας χρόνια. Ήθελα να κλείσω αυτό τον κύκλο, με βοήθησε πολύ να αντιμετωπίσω το άγχος που ένιωθα. Σκέψου ότι και στον άντρα μου κατάφερα να του ανοιχτώ για εκείνη την περίοδο – του τα είπα όλα όμως μόλις πριν από τρία χρόνια» είπε στο ΟΚ.

Καλομοίρα: Το «Fame Story», η Eurovision και η απάντηση σε όσους επικρίνουν την αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Καλομοίρα αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θέλει να αποτελέσει μέλος στην επιτροπή του «Fame Story», ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχει για μία ακόμη φορά στη Eurovision.

Η τραγουδίστρια Καλομοίρα μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι!» και στάθηκε στην επιστροφή της την Ελλάδα.

«Η Ελλάδα είναι η χώρα μου, είμαι Ελληνίδα. Έκανα και τεστ για το πόσο Ελληνίδα είμαι, και έβγαλε ότι είμαι 99,1%, το ίδιο και ο σύζυγός μου ο Γιώργος.

Έχω ακούσει ότι θα είμαι στο ‘J2US’ αλλά καλύτερα να πάρετε τον Νίκο Κοκλώνη», είπε αρχικά η δημοφιλής καλλιτέχνιδα.

Για τα πρώτα της βήμα στον καλλιτεχνικό χώρο και τις συνεργασίες της ανέφερε: «Η πρώτη μου δουλειά σε νυχτερινό κέντρο ήταν μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή του «Fame Story», η Καλομοίρα αποκάλυψε: «Μπορώ να προσφέρω στην κριτική επιτροπή του ‘Fame Story’ γιατί έχω ζήσει αυτά που θα ζήσουν τα παιδιά.

Θα μπορούσα να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα που επιστρέφει το ‘Fame Story’, ήταν μία ωραία εμπειρία που πάντα θα μείνει στην καρδιά μου».

«Δεν ξέρω εάν θα πήγαινα και πάλι στη Eurovision, λατρεύω τη μουσική και τη σκηνή», σχολίασε σχετικά με το εάν θα πήγαινε ξανά στην Eurovision.

Τέλος, για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η Καλομοίρα σημείωσε: «Έκανα αυτή την αλλαγή στα μαλλιά μου επειδή αυτή τη χρονιά θέλω λίγη διασκέδαση στη ζωή μου. Σε όσους με σχολιάζουν αρνητικά, στέλνω την αγάπη μου.

Εννοείται ότι φλερτάρω, ο σύζυγός μου δεν έχει ανασφάλεια, να ζήλευε λίγο αλλά δεν είναι τέτοιος άνθρωπος.

Έχω μάτια μόνο για τον σύζυγό μου αλλά δεν είναι καλό να ανταλλάσσεις ματιές με κάποιον άλλο».