Κανάκης – Αρναούτογλου – Λιάγκας: Τρεις ξένοι στο ίδιο κανάλι

Δημοσιεύθηκε: 24 Οκτωβρίου 2021 21:00
Κανάκης - Αρναούτογλου - Λιάγκας: Τρεις ξένοι στο ίδιο κανάλι

Πώς η μεταγραφή των Αρβύλα μπορεί να προκαλέσει ντόμινο (εκτός του προγράμματος) και… παρουσιαστών – Όλη η αλήθεια πίσω από τον πάγο στις σχέσεις τους

Μία μεταγραφή που μπορεί να πανηγυρίστηκε από το κανάλι.

Αλλά δεν αποκλείεται να εντείνει το ψυχροπολεμικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε διάσημους παρουσιαστές.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν στο σπίτι τους όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Από τον ΑΝΤ1 γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως η μεταγραφή της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση.

Όμως ίσως να δημιουργήσει και κάποια εσωτερικά θέματα. Κι αυτό γιατί οι σχέσεις του Mr. Aρβύλα με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Γιώργο Λιάγκα δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Για να μην πούμε ότι είναι ανύπαρκτες.

Η αλήθεια είναι ότι η μεταγραφή των Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 μπορεί να προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις αλλαγές που μπορούν να υπάρξουν στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.

Ήδη υπάρχει μετατόπιση του Ήλιου, παράταση μέχρι νεωτέρας για το Game of Chefs και προσπάθεια να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης των Άγριων Μελισσών.

Προκειμένου να κατακτήσουν ξανά τα πρωτεία της prime ζώνης, με τη βοήθεια φυσικά και των Αρβύλα.

Βέβαια, το θέμα δεν είναι μόνο το πρόγραμμα και οι αλλαγές που λογικά θα υπάρξουν με τον ερχομό των Αρβύλα.

Είναι και το ντόμινο που μπορεί να προκαλέσει και στους… παρουσιαστές. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ανάμεσα σε κάποιους το κλίμα μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ας μιλήσουμε όμως με ονόματα και διευθύνσεις.

Πάγος με Γιώργο και Φαίη

Μέχρι στιγμής είναι κοινό μυστικό ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Μπορεί να λέγεται ότι ο πάγος του Γρηγόρη με τη Φαίη Σκορδά έσπασε μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή του, αλλά με τον Λιάγκα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Αρναούτογλου δεν τον έχει καλέσει στην εκπομπή του, ενώ και ο παρουσιαστής του Πρωινού συνηθίζει να ρίχνει τα καρφιά του προς την πλευρά του Γρηγόρη.

Η κόντρα τους ξεκίνησε εδώ και καιρό, πριν από την πρώτη αποχώρηση του Λιάγκα και εντάθηκε με την επιστροφή του στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο λόγος προφανής, αφού ο Αρναούτογλου ήταν ο Νο1 του σταθμού.

Ανανέωσε το συμβόλαιό του και δεν δείχνει διατεθειμένος να μην είναι ο πρώτος παρουσιαστής.

Γι’ αυτό και το όνομά του έχει παίξει σε όλα τα πρότζεκτ που ακούγονται. Αφήστε που και με τη Φαίη κάποιοι είναι δύσπιστοι κατά πόσο τα ξαναβρήκε με τον Γρηγόρη.

Και λένε ότι ήταν μία… διπλωματική συνάντηση που έπρεπε να γίνει για να ενισχυθεί και το Πρωινό και τίποτα περισσότερο.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι στους διαδρόμους του καναλιού έκαναν λόγο για δύο ξένους (Αρναούτογλου, Λιάγκας) στον ίδιο σταθμό. Μόνο που πλέον η μεταγραφή του Κανάκη και της παρέας του αλλάζει τα δεδομένα.

Κανάκης - Αρναούτογλου - Λιάγκας: Τρεις ξένοι στο ίδιο κανάλι

Γιατί θα μιλάμε για… τρεις ξένους στο ίδιο κανάλι.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Λιάγκας έχει χρεώσει στον Κανάκη την πρώτη αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1.

Ο τελευταίος τότε ήταν σύμβουλος του ψυχαγωγικού προγράμματος και ο Λιάγκας είχε καταφερθεί εναντίον του μετά το διαζύγιο με τον σταθμό, αφού τον θεώρησε ως τον αποκλειστικό υπαίτιο.

Ακόμη και σήμερα αυτή είναι η άποψή του, αφού ο παρουσιαστής του Πρωινού επέστρεψε, δείχνοντας ότι δεν είχε πρόβλημα με την ηγεσία ούτε κι εκείνη μαζί του.

Και η επιστροφή έγινε αφού ο Κανάκης είχε φύγει από τον ΑΝΤ1. Την ίδια άποψη με τον πρώην σύζυγό της έχει και η Φαίη Σκορδά.

Advertisement

Γι’ αυτό είχε πάρει το μέρος του για το διαζύγιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου, δείχνοντας κι εκείνη με τον τρόπο της τον Κανάκη ως υπαίτιο για όσα είχαν συμβεί.

Οι αυτοκόλλητοι που δεν μιλιούνται

Ο Λιάγκας δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο έχει ψυχρανθεί ο Κανάκης. Ή για την ακρίβεια, δεν ανταλλάσσει ούτε καλημέρα. Είναι και ο Αρναούτιογλου.

Ο Γρηγόρης και ο Αντώνης ήταν αυτοκόλλητοι πριν από χρόνια. Μαζί στη Θεσσαλονίκη, μαζί στην Αθήνα, μαζί τα καλοκαίρια στη Χαλκιδική.

Μία φιλία που φαινόταν πάρα πολύ δυνατή και τίποτα δεν μπορούσε να τη χαλάσει.

Βέβαια, το μέλλον είναι απρόβλεπτο και αυτό φάνηκε και στη σχέση των δύο άλλοτε κολλητών που πλέον είναι δύο ξένοι.

Έτσι…ξαφνικά αποφάσισαν να κόψουν κάθε γέφυρα επικοινωνίας, χωρίς μάλιστα ποτέ να μάθει κάποιος τι πραγματικά έγινε ανάμεσά τους.

Η αφορμή λέγεται ότι ήταν η μη πρόσκληση του Κανάκη στον γάμο του Αρναούτογλου με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Κόκλα στη Νάξο.

Η απουσία του τότε είχε σχολιαστεί πάρα πολύ κι επισήμως λεγόταν ότι ο Mr. Αρβύλα είχε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η αιτία θα πρέπει όμως να αναζητηθεί νωρίτερα και έχει να κάνει με τις επαγγελματικές βλέψεις τους.

Οι δύο τους πάντως δεν έχουν αναφερθεί ποτέ στο «γιατί» χάλασε η μεγάλη φιλία τους. Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να μιλάνε ο ένας για τον άλλο. Και στις ερωτήσεις που τους γίνονται πάντα αλλάζουν θέμα.

Στον ΑΝΤ1 η συγκεκριμένη τριάδα είναι σίγουρα ένα θέμα που χρειάζεται λύση. Γιατί και οι τρεις θέλουν να είναι… πρώτα βιολιά στο κανάλι.

Ο ερχομός του Κανάκη δημιουργεί αρχικά θέμα στον Γρηγόρη που ήταν το Νο1 στον σταθμό του Αμαρουσίου. Με δύο εκπομπές, μπορεί και τρίτη, φαινόταν ότι είχε υπεροχή απέναντι στους άλλους.

Ο Λιάγκας από την πλευρά του επέστρεψε για να πάρει ανάσα το Πρωινό, ενώ οι βλέψεις τους δεν περιορίζονται μόνο στο μαγκαζίνο.

Βέβαια, όλα ανατρέπονται με τον ερχομό του Κανάκη που δεν έκλεισε για να είναι… δεύτερο όνομα.

Ο ΑΝΤ1 του έδωσε γη και ύδωρ για να πει το ναι και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στον τυφώνα Σασμό.

Οπότε, το κανάλι καλείται να πετύχει τη σωστή διαχείριση προτού η κόντρα αρχίζει και φαίνεται πολύ.

Και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτή τη στιγμή στη δυσκολότερη θέση από όλους βρίσκεται ο Λιάγκας. Κι αυτό βάσει συμβολαίου, το οποίο λήγει το καλοκαίρι που έρχεται…

Το «άδειασμα» στον Ποφάντη

Υπάρχει ακόμη μία παράμετρος που πρέπει να εξετάσουμε και αυτή έχει ονοματεπώνυμο: Τζόρτζης Ποφάντης.

Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει χώρος στο κανάλι για τους Ράδιο Αρβύλα, αλλά οι εξελίξεις τον διείψευσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Την ώρα που εκείνος φαινόταν ότι έκλεινε την πόρτα στους Αρβύλα, την άνοιγε η ηγεσία του καναλιού.

Είναι κοινό μυστικό ότι η μεταγραφή έκλεισε με προσωπικές ενέργειες του Θοδωρή Κυριακού.

Αφού οι σχέσεις του με τον Κανάκη έχουν αποκατασταθεί εδώ και καιρό. Είχαν διαταραχθεί μετά το διαζύγιό τους.

Η μεταγραφή αποτελεί άδειασμα για τον Ποφάντη και ήδη ακούγονται πάρα πολλά σενάρια. Προς το παρόν δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα και ο ΑΝΤ1.

Sτηρίζει απόλυτα τον διευθυντή προγράμματος. Πάντως, η στήριξη δεν έχει σταματήσει τις φήμες που κυκλοφορούν.

Advertisement