Κάνε ότι κοιμάσαι: Η αστυνομία πλησιάζει τη Βικτόρια

Συντάκτης: Newsroom

8 Ιανουαρίου 2023 09:38

Η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να ερωτεύονται, ο Ίσσαρης έρχεται πιο κοντά με την Άννα, ενώ ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτόρια αναπτύσσεται μια ιδιαίτερη σχέση. Από την άλλη, ο Βανδώρος βυθίζεται στην κατάθλιψη μετά την απόρριψη της Σοφίας και οι γονείς της Ζωής διαφωνούν για τον χειρισμό της εγκυμοσύνης της.

Δείτε όλες τις εξελίξεις στο νέο συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι», τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Επεισόδιο 29ο. Μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Νικόλα και τη Βικτόρια, η οποία προσπαθεί να εξιλεωθεί και να ξεχάσει τη συμμετοχή της στη συμμορία. Ο Ίσσαρης αφήνει την Άννα να τον βοηθήσει, και εμπιστεύεται τα αισθήματά του για εκείνη.  Η Μπετίνα συγκρούεται με τον άντρα της για το πώς πρέπει να χειριστούν την εγκυμοσύνη της κόρης τους. Η αστυνομία πλησιάζει τη Βικτόρια όλο και περισσότερο. Η Νάσια και ο Στάθης αρχίζουν να ερωτεύονται. Ποιο πρόσωπο από το παρελθόν θα πλησιάσει τον γιο του Βανδώρου;

 Επεισόδιο 30ό.  Ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει τον μαθητή του με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κηδεμόνας του. Ο Στάθης αρχίζει να ζητάει εξηγήσεις για το παρελθόν και τις συνθήκες θανάτου της μητέρας του. Η Βικτόρια γίνεται απρόσεκτη στο υπόγειο του Νικόλα και δημιουργεί υποψίες σε ανθρώπους που προσέχουν ότι κάποιος ζει εκεί. Ο Βανδώρος χάνει σταδιακά τον έλεγχο από την απόρριψη της Σοφίας και βυθίζεται ξανά στην κατάθλιψη και στο αλκοόλ. Η δικηγόρος του Μάνου μετανιώνει που τον ανέλαβε, αλλά την πιέζουν να συνεχίσει την υπεράσπιση. Ποιο μυστικό του Στάθη θα διώξει τη Νάσια μακριά του;

Στον ρόλο της Πολέμη, της δικηγόρου του Μηνά η Ντόρα Μακρυγιάννη και στον ρόλο της ανακρίτριας Βάλβη η Ναταλία Τσαλίκη. Ο Στέργιος Νένες υποδύεται ένα κοσμοπολίτη επαγγελματία που κινείται στον χώρο της μόδας και ο Ντάνιελ Νούρκα ένα νεαρό μοντέλο.

Η σειρά μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα, στις 22:00 με διπλό επεισόδιο. Ενώ όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα  στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους στην ΕΡΤ1.