Κάνιε Γουέστ: Άρπαξε το κινητό γυναίκας που τον βιντεοσκοπούσε και το πέταξε στον δρόμο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Ιανουαρίου 2023 11:02

Ο Κάνιε Γουέστ έγινε πρωταγωνιστής σε ένα επεισόδιο που πλέον είναι viral στο Twitter, αφού βίντεο τον δείχνει θυμωμένο να αρπάζει το κινητό τηλέφωνο μιας γυναίκας και να το πετάει!

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ πήγαινε να επισκεφτεί τα παιδιά του. Ωστόσο, τον εντόπισαν παπαράτσι και θαυμαστές στο αυτοκίνητό του και άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο πρώην σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν εκνευρίστηκε και ζήτησε από όλους να σταματήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αφού δεν τον άκουγαν, εκείνος ξέσπασε. Όπως φαίνεται σε βίντεο, άρπαξε το κινητό μίας γυναίκας η οποία βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

Στάθηκε μπροστά της, την ώρα που εκείνη τον βιντεοσκοπούσε από τη θέση του οδηγού και της έλεγε συνεχώς: «Σταμάτα με τις κάμερες, όταν λέω σταμάτα είναι σταμάτα».

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι παπαράτσι και κρατούσε στα χέρια της και τον σκύλο της, του είπε: «Καταλαβαίνω».

Ωστόσο, συνέχιζε να τον καταγράφει με το τηλέφωνό της.

Τότε, ο ράπερ βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε το κινητό, περνώντας το χέρι του μέσα από το τζάμι. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, το πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου!

Φήμες αναφέρουν ότι ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Αυστραλία με την Αυστραλέζα σχεδιάστρια της εταιρείας του, «Yeezy», Μπιάνκα Τσενζόρι, με την οποία φέρεται να παντρεύτηκε σε ανεπίσημη τελετή στις αρχές του μήνα.

Δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου αναφέρουν ότι ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, δισκογραφικός παραγωγός, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Κάνιε Γουέστ σκοπεύει να επισκεφθεί την Αυστραλία για να συναντήσει την οικογένεια της Τσενζόρι, η οποία είναι από τη Μελβούρνη.

Όμως, ο Ντβίρ Αμπράμοβιτς, πρόεδρος της Εβραϊκής – Αυστραλιανής οργάνωσης προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Επιτροπή κατά της Δυσφήμισης (Anti-Defamation Commission) ζήτησε να απαγορευθεί η είσοδος του ράπερ στη χώρα λόγω του κύματος αντισημιτικών του δηλώσεων που έκανε καθόλη τη διάρκεια του 2022.

Η οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται με στόχο την καταπολέμηση του αντισημιτισμού στην Αυστραλία, προτρέπει τον υπουργό Μετανάστευσης της χώρας, Άντριου Γκιλς να απαγορεύσει την είσοδο του Κάνιε Γουέστ στην πατρίδα τους.