Κάνιε Γουέστ: «Δέχτηκα εκφοβισμό από το Χόλιγουντ όταν υποστήριξα τον Τραμπ»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Οκτωβρίου 2022 09:40

O Κάνιε Γουέστ δήλωσε πως αισθάνθηκε ότι το Χόλιγουντ τον εκφόβισε όταν τάχθηκε στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 45χρονος ράπερ και πρώην σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ παραχώρησε συνέντευξη στο FNC. Κατά το παρελθόν, είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, επειδή υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ακόμη και καπέλο με το σύνθημα: «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως όταν υποστήριξε δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ, ολόκληρο το Χόλιγουντ άρχισε να τον εκφοβίζει.

«Με τρέλαινε το γεγονός ότι δεν μπορούσα να πω ότι μου άρεσε ο Ντόναλντ Τραμπ», είπε.

Πρόσθεσε πως ακόμα και η σχέση του με τον Μπαράκ Ομπάμα ξεθώριασε, όταν άρχισε να λέει εκείνα που δεν έπρεπε να πει ως ράπερ. Παρόλα αυτά, συνέχισαν να συναντιούνται ιδιωτικά και όχι σε δημόσιους χώρους.

Κατά το παρελθόν, ο Γουέστ είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς είχε εκδηλώσει με πάθος την υποστήριξή του στον Ντόναλντ Τραμπ, φορώντας ακόμη και καπέλο με το σύνθημα: «Να κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική».

Από εκεί και πέρα, για τα σχόλια που προκάλεσε η εμφάνισή του με μία μπλούζα, στην οποία αναγράφονταν το λογότυπο «White Lives Matter» στην Εβδομάδα Μόδας, δήλωσε σοκαρισμένος.

«Κάνω ορισμένα πράγματα από συναίσθημα. Απλώς διοχετεύω την ενέργεια εκεί και νιώθω καλά. Χρησιμοποιώ το ένστικτό μου και τη σύνδεση με τον Θεό», είπε σχετικά με την απόφασή του να εμφανιστεί με την μπλούζα.

Ο Γουέστ υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο πατέρας του, αφού είδε τις φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, του είπε ότι του φάνηκε μία ξεκαρδιστική εμφάνιση και ένα αληθινό αστείο:

«Νόμιζα ότι η μπλούζα ήταν αστεία. Όταν μίλησα με τον μπαμπά μου και μου είπε ότι του φάνηκε ξεκαρδιστικό τον ρώτησα γιατί και μου είπε: ‘Είσαι απλώς ένας μαύρος που δηλώνει το προφανές’».

Στην ερώτηση γιατί θεωρεί ότι η κίνησή του προκάλεσε τόσο μεγάλη αναταραχή, είπε: «Πρόκειται για έναν όχλο φιλελεύθερων ναζί. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που μας έχουν αφαιρέσει την ταυτότητα και μας έχουν χαρακτηρίσει ως ‘χρώμα’, μας είπαν τι σημαίνει να είσαι μαύρος».