Κάνιε Γουέστ: «Μου αρέσει ο Χίτλερ, να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Δεκεμβρίου 2022 09:20

O Κάνιε Γουέστ επαίνεσε τον Αδόλφο Χίτλερ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του!

O ράπερ Κάνιε Γουέστ ήταν καλεσμένος στο «InfoWars» του ακροδεξιού συνωμοσιολόγου Άλεξ Τζόουνς και μεταξύ άλλων μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Χίτλερ και τους Ναζί!

Ο Γουέστ εμφανίστηκε με… μάσκα στην εκπομπή και τα όσα είπε προκάλεσαν οργή και πολλά σχόλια.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Τζόουνς ισχυρίστηκε ότι ο Γουέστ «δαιμονοποιείται» και συγκρίνεται άδικα με τον Αδόλφο Χίτλερ. Τότε εκείνος χαρακτήρισε τον Χίτλερ καινοτόμο!

«Λοιπόν, βλέπω καλά πράγματα και στον Χίτλερ», είπε ο Γουέστ. «Αγαπώ τους πάντες και οι Εβραίοι δεν μπορούν να μου πουν ‘Μπορείς να μας αγαπήσεις και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που σου κάνουμε με τα συμβόλαια και μπορείς να αγαπήσεις αυτό που πιέζουμε με την πορνογραφία’, αλλά αυτός ο τύπος που εφηύρε τους αυτοκινητόδρομους, εφηύρε το μικρόφωνο που χρησιμοποιώ ως μουσικός, δεν μπορείς να πεις δυνατά ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε ποτέ κάτι καλό και τελείωσα με αυτό.

Τέλειωσα με αυτό. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι πολύτιμο να δώσει, ειδικά ο Χίτλερ».

«Σκεφτόμουν τον Σατανά», συνέχισε ο Ye. «Είτε είναι οι Σιωνιστές είτε ο Χίτλερ – δεν είναι το άτομο. Είναι ο Σατανάς που χρησιμοποιεί τους ανθρώπους, οι οποίοι ελέγχονται από δαιμονικές δυνάμεις», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Τα εβραϊκά Μέσα Ενημέρωσης μας έκαναν να νιώθουμε ότι οι Ναζί και ο Χίτλερ δεν πρόσφεραν ποτέ τίποτα αξιόλογο στον κόσμο».

Στη συνέχεια, ο ράπερ διάβασε αντισημιτικά αστεία που έκανε ένας κωμικός για τον Μπεν Σαπίρο, τον συντηρητικό σχολιαστή και παρουσιαστή του podcast.

Σε ένα άλλο απόσπασμα της συνέντευξης ο Γουέστ είπε: «Μου αρέσει ο Χίτλερ» απαντώντας στον παρουσιαστή Άλεξ Τζόουνς που ισχυρίστηκε ότι δεν του αρέσουν οι Ναζί.

«Έχετε ένα κόλλημα με τον Χίτλερ» του είπε κάποια στιγμή ο Τζόουνς, ο οποίος φαινόταν αμήχανος από τα αντισημιτικά σχόλια του Γουέστ.

Λίγο αργότερα, ο Γουέστ ανέφερε: «Δεν μου αρέσει η λέξη ‘κακό’ δίπλα στους Ναζί», είπε. «Λατρεύω τους Εβραίους αλλά αγαπώ και τους Ναζί».

«Έκαναν και καλά πράγματα. Πρέπει να σταματήσουμε να δυσφημούμε τους Ναζί όλη την ώρα», συμπλήρωσε.