Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: Νέο κορονο-πάρτι στην Εύβοια χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Δημοσιεύθηκε: 1 Δεκεμβρίου 2020 07:15
Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό: Νέο κορονο-πάρτι στην Εύβοια χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Την ώρα που η κυβέρνηση εμφανίζεται προβληματισμένη σε ό,τι αφορά στην άρση του lockdown και ενώ οι λοιμωξιολόγοι προειδοποιούν για τρίτο κύμα μετά τις γιορτές, ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό. Έχουν ήδη ξεκινήσει τα πάρτι, με τα μέτρα να πηγαίνουν περίπατο!
Σύμφωνα με το evima.gr, το νέο κορονοπάρτι διοργανώθηκε στην περιοχή του Αλιβερίου, στο σπίτι μίας νεαρής κοπέλας το βράδυ του Σαββάτου. «Από νωρίς το απόγευμα υπήρχε έντονη κινητικότητα σε γειτονικό σπίτι. Πάνω από 10 άτομα μπήκαν στο πάρτι γενεθλίων της νεαρής κοπέλας», κατήγγειλε μία γειτόνισσα, ενώ τόνισε ότι η μουσική ήταν στο τέρμα για αρκετή ώρα.
«Διασκέδαζαν όλοι μαζί χωρίς να φορούν μάσκες ή να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Στην επαρχία ανησυχούμε με την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό σε όλη την Ελλάδα το μόνο που ζητάμε από τους νέους είναι να είναι πιο προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα. Όλοι έχουμε δικούς μας ανθρώπους που βρίσκονται σε ευπαθείς ομάδες, οι ΜΕΘ του νοσοκομείου Χαλκίδας έχουν είδη γεμίσει τι θα γίνει αν κάποιος δικός άνθρωπος χρειαστεί νοσηλεία. Σας παρακαλώ πολύ δείξτε κατανόηση και προσέξτε για όσο ακόμα κρατήσει όλο αυτό που περνάμε», τόνισε η γειτόνισσα φανερά ανήσυχη.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.