Η “Καρ-Καρ” “ψηφίζει” γήινη παλέτα και παρουσιάζει μια top τάση (και) του καλοκαιριού – φωτογραφίες

29 Μαΐου 2019 23:00

«Οι σχέσεις μου με τους άντρες ήταν καλές, αγαπησιάρικες, εύκολες. Όποιον ήθελα, όποιος με γοήτευε μπορούσα να είμαι μαζί του. Μεγάλη υπόθεση. Δεν αισθάνθηκα μεγάλη απόρριψη. Αργότερα έφαγα τα στραπάτσα μου, δύσκολους χωρισμούς που δεν είχαν να κάνουν με την σχέση αυτή καθεαυτή -αλλά μπορεί να μην άντεχε να είναι κάποιος στην σκιά μου, για παράδειγμα. Κι αυτό με πλήγωνε αφόρητα, γιατί δεν έφερνα την καλλιτεχνική μου επιτυχία στην σχέση. Απέναντι στον άνθρωπό μου λειτουργούσα πάντα ισότιμα».

 

H «Kαρ-Καρ» και η μόδα

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που μότο της είναι να παραμένει μακριά από τη ζήλεια, γιατί «είναι ψυχοφθόρα», κατατρώει τις σάρκες της σχέσης, είναι και μια γυναίκα κομψή, ραφινάτη, με ιδιαίτερο γούστο. Ποτέ δεν παρεκκλίνει απ’ τα «θέλω» της, απ’ ό,τι τής ταριάζει. Και τώρα παρουσιάζει μια δυνατή τάση του καλοκαιριού. Ποια είναι αυτή;

Τα κοστούμια. Πρόσφατα, σάς γράφαμε πόσο τέλειο, εύκολο και σικ ήταν το neutral κοστούμι της Ζέτας Μακρυπούλια -και πόσο διαχρονικό φυσικά- και τώρα η λατρεμένη «Καρ-Καρ» (λατρεμένη, γιατί έχει καρδιά μικρού παιδιού, όχι γιατί είναι ταλεντάρα αναμφισβήτητα) μάς το παρουσιάζει στη γήινη βερσιόν του: Στο μπεζ και το καφέ. Έξοχη!

 

ΤΙP

Αν αναρωτιέστε πώς διατηρεί τόσο λεπτό και γυμνασμένο κορμί ούσα στα… εξήντα -παρακαλώ- η απάντηση ακούει στο όνομα yogilates, συνδυασμό yoga και pilates που την «τονώνει».

Ντονατέλλα Αδάμου

Κώστας Φαλελάκης-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Φωτογραφία: NDP photo agency