Κάρα Ντελεβίν: Αγόρασε το σπίτι του Τζίμι Φάλον στη Νέα Υόρκη με 10,8 εκατ. δολάρια!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Ιουλίου 2022 20:15

Η Κάρα Ντελεβίν έκανε δικό της το εντυπωσιακό τριώροφο σπίτι του Τζίμι Φάλον στη Νέα Υόρκη, καταβάλλοντας 10,8 εκατομμύρια δολάρια!

To μοντέλο και ηθοποιός Κάρα Ντελεβίν αγόρασε την πολυτελή κατοικία του παρουσιαστή Τζίμι Φάλον, σύμφωνα με τα αρχεία ιδιοκτησίας της πόλης.

Αρχικά, το πολυτελές ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Γκράμερσι Παρκ είχε βγει προς πώληση για δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, έπειτα από διαπραγματεύσεις η τιμή «έκλεισε» στα 10,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το πολύχρωμα διακοσμημένο σπίτι διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια και χώρο γραφείου, εκτός από μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά.

Εκτείνεται σε τρεις ορόφους και διαθέτει προσαρμοσμένη σκάλα που συνδέει και τους τρεις ορόφους, ακόμη και μυστικά περάσματα.

Το διαμέρισμα στεγάζεται σε εμβληματικό κτίριο από τούβλα και τερακότα που χρονολογείται από το 1883. Επίσης, διαθέτει κλειδιά για το περίφημο ιδιωτικό πάρκο Γκράμερσι.

Από εκεί και πέρα, πριν από τρεις εβδομάδες η Ντελεβίν παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική «Vogue« και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πρότυπα στη βιομηχανία της μόδας που θα πρέπει να αλλάξουν.

«Τόσο τα δικαιώματα των τρανς, όσο και τα δικαιώματα των γυναικών, είναι όλα τους ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά, σε περίπτωση που δεν είμαστε μέρη αυτής της κοινότητας.

Είναι υπόθεση όλων να σταθούμε ο ένας στο πλευρό του άλλου», ανέφερε αρχικά η Ντελεβίν.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως πρέπει να σταματήσει η «εκπροσώπηση» που ισχύει στη βιομηχανία της μόδας αλλά και στον κόσμο γενικότερα και ο κόσμος να πάψει να «έχει την ανάγκη» να βλέπει ανθρώπους ίδιους με εκείνον. Μόνο έτσι, η κοινωνία θα αποδεχτεί τη διαφορετικότητα.

«Οι άνθρωποι χρειάζονται ανθρώπους που τους μοιάζουν. Εγώ μεγαλώνοντας δεν έβλεπα γύρω μου άτομα σαν κι εμένα.

Αποφάσισα λοιπόν, ότι πρέπει να σταματήσω να νιώθω ντροπή και να με αγαπήσω. Έτσι έμαθα γενικότερα, πως η αγάπη είναι αγάπη και ο καθένας λοιπόν, μπορεί να αγαπάει όποιον θέλει», δήλωσε αναφορικά με τις δικές της σεξουαλικές προτιμήσεις.