Καραμανλής – Παζαΐτη: Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους

Συντάκτης: Newsroom

26 Φεβρουαρίου 2023 10:17

Καραμανλής - Παζαΐτη: Η ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους

Η ανακοίνωση της απόφασης του Κώστα Καραμανλή να ολοκληρώσει την κοινοβουλευτική του θητεία, δεν έπεσε σαν… «κεραυνός εν αιθρία» στη Νέα Δημοκρατία, αφού κάποιοι τη θεωρούσαν δεδομένη μετά την ομιλία του, τον περασμένο Αύγουστο, στα Ανώγεια.

Και ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη κίνησή του, ο Κώστας Καραμανλής εξακολουθεί να κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας πλήρη αφοσίωση στην οικογένειά του.

Η Νατάσα Παζαΐτη εκτός από μια λαμπρή επιστήμονας που βοηθάει γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού αποτελεί και μια πολύ υποστηρικτική μητέρα για τα δίδυμα παιδιά της, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο.

Η Αλίκη και ο Αλέξανδρος είναι η απόλυτη προτεραιότητα της Νατάσας Παζαΐτη και του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με άρθρο της Secret, τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού ενηλικιώθηκαν και αποφοίτησαν από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή ολοκληρώνοντας τη σχολική φοίτησή τους και ξεκινώντας τις σπουδές στο πανεπιστήμιο. Μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Αλέξανδρος Καραμανλής πέρασε στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αδελφή του σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και παράλληλα Επικοινωνία και Media στο Deree.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού ακολουθήσουν τα βήματά του. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 20χρονος γιος του Κώστα Καραμανλή, όπως και οι περισσότεροι νέοι στην ηλικία του, έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στις σπουδές του, έχοντας πολύ καιρό ακόμα μπροστά του να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με τα κοινά. Όσοι τον γνωρίζουν μάλιστα, μιλούν για έναν σοβαρό νέο που ζυγίζει τις αποφάσεις του, λειτουργεί με μέτρο και θέτει τις προτεραιότητές του, ακόμα κι αν το επίθετο που φέρει θα τον συνδέει για όλη του τη ζωή με τη σύγχρονη πολιτική ιστορία της Ελλάδας.

Από την άλλη, η Αλίκη Καραμανλή φαίνεται πως επηρεάστηκε από το πολιτικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, καθώς επέλεξε οι σπουδές της να είναι στις πολιτικές επιστήμες και στην επικοινωνία. Μάλιστα, η 20χρονη έχει κάνει ήδη τα πρώτα της βήματα στον επαγγελματικό στίβο κι από τον περασμένο Νοέμβριο εργάζεται στη μεγαλύτερη εταιρία κοινωνικοπολιτικών ερευνών και δημοσκοπήσεων MRB.

Τα 20χρονα δίδυμα παιδιά της Νατάσας και του Κώστα Καραμανλή είναι δύο νέοι που κρατούν χαμηλό προφίλ. Χαρακτηριστικό είναι ότι κρατούν «κλειστά τα χαρτιά» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η παρουσία τους το τελευταίο διάστημα είναι πιο συχνή, συνοδεύοντας τους γονείς τους σε δημόσιες εμφανίσεις.