Καραμπόλες στην TV: Πώς ο Καραμίχος τρώει την Καραβάτου και οι Βαρθακούρηδες τη Στικούδη

Συντάκτης: Newsroom

31 Αυγούστου 2022 09:00

Καραμπόλες στην TV: Πώς ο Καραμίχος τρώει την Καραβάτου και οι Βαρθακούρηδες τη Στικούδη

Από αλλού το περίμεναν και από αλλού τους ήρθε. Στην ελληνική τηλεόραση τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή. Και τα φαβορί να γίνουν αουτσάιντερ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Στην ελληνική τηλεόραση δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για τίποτα. Για παράδειγμα στην ΕΡΤ που θέλει να βγάλει ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Το οποίο διαφημίζει εδώ και καιρό και θέλει να το προσθέσει στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (αρχικά).

Στην ΕΡΤ έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση την Κατερίνα Καραβάτου. Και τα παλιά και τα νέα στελέχη της. Γι’ αυτό και της προτάθηκε να κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ενώ όλα έδειχναν deal, ξαφνικά έρχεται η έκπληξη που ακούει στο όνομα Γιώργος Καραμίχος. Ο οποίος πέρασε κι εκείνος δοκιμαστικό και «έσκισε». Πλέον αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για να το παρουσιάσει.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στην Αγία Παρασκευή έχουν ξεχάσει την Κατερίνα Καραβάτου.

Σημειώστε το. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο κόνσεπτ, αλλά και για άλλα που έχουν στο μυαλό τους κυρίως για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ακόμα μία ανατροπή είχαμε και στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα για το νέο εβδομαδιαίο οικογενειακό σόου-τηλεπαιχνίδι με τίτλο Family game fight. Το οποίο θα πάρει θέση στην prime time του Σαββάτου.

Για την παρουσίασή του φαβορί ήταν αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης. Μπορεί οι δύο τους να είναι τρελά ερωτευμένοι αλλά στα δοκιμαστικά η χημεία τους δεν ήταν αυτή που ήθελε το κανάλι. Αντίθετα, το δίδυμο Στικούδη – Φάνη Λαμπρόπουλου κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι δύο καλοί φίλοι ήταν το φαβορί για να αναλάβουν την παρουσίαση του συγκεκριμένου κόνσεπτ.

Οι συζητήσεις όμως ξαφνικά πάγωσαν. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στους υποψήφιους παρουσιαστές και το κανάλι του Αμαρουσίου. Και φαβορί πλέον είναι ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, παρά τις πιέσεις του Ποφάντη που επέμενε σε Στικούδη και Λαμπρόπουλο. Βέβαια, όλα παραμένουν ανοικτά, αλλά το κλίμα έχει πλέον αντιστραφεί.

Να σημειώσουμε επίσης ότι για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είχε γίνει πρόταση και στον Μελέτη Ηλία, αλλά εκείνος δεν ήταν θετικός.