Κim Kardashian: Δεν είναι σέξι, αλλά χάλια – δες πώς πήγε σε βενζινάδικο και την “πληθωρική” της φωτογράφιση (βίντεο+εικόνες)

25 Απριλίου 2019 19:00

Δεν θα το κρύψουμε. Άτομα και γενικά families όπως των Kardashian, που ακόμα κι αν το κιτς μπορεί να εκλάβει μια ψιλογλυκούλα έννοια την καταντούν χάλια, δεν τις γουστάρουμε. Ότι κάποιοι, πάντως, τις θεωρούν σέξι και ειδικά την Kim, πάλι, αναγκαστικά το παραδεχόμαστε. Τραγικό, αλλά υπάρχουν και αυτοί χωρίς την ελάχιστη αισθητική.

Στο πλαίσιο αυτό και προς τέρψιν της… στρατιάς των φαν της, η Kim πήγε ντυμένη όπως τη βλέπετε ακολούθως, σε βενζινάδικο. Και δεν μιλάμε για φωτογράφιση, για τίποτα. Απλώς, έτσι της είπε (προφανώς) η image maker της. Αχ, κατακαημένη Versace τι σού ‘μελλε να πάθεις. Να φοράνε δημιουργίες σου (καλά, δεν λέμε ότι αυτή είναι και το αριστούργημά της, αλλά πάνω στην Kim είναι δεν είναι ωραία, γίνεται αίσχος) και να τις “ξεκατινιάζουν”.

Λυπηρό, αλλά αληθινό. “Sad but true”, που λένε και οι Metallica. Να βρει, πάλι, τη φώτιση τούτες τις άγιες μέρες, χλωμό το βρίσκουμε. Πορεύεται κατά το μυαλό της. Ατυχώς, για εμάς, ευτυχώς -και ωραία- για άλλους (αόμματους, αλλά ΟΚ, όλοι έχουν τα “χούγια” τους. “Άσ’τους να αισθάνονται”, που λέω κι εγώ η… ταπεινούλα).

TIP

Ότι πόσταρε και την τραγωδία της Khloe που θα δεις στο ακόλουθο βίντεο, γράφοντας κιόλας ότι με το ζόρι χώρεσε στην ολόσωμη, παγετέ (μπλιαχ) φόρμα, που το πας;

ΕΧTRA TIP

Βέβαια, μετά έκανε και “πληθωρική” φωτογράφιση η Kim στο Μπαλί και για κάποιους ήταν “μπόμπα”. Για εμάς, πάλι, μπαλόνι φουσκωμένο. Ας την πάρει κι αυτήν το ποτάμι (τελευταία φωτ., κάτω).

View this post on Instagram

Tonight on KUWTK we went to Bali but I just got back last week. It is one of the most beautiful places I have ever been that I had to bring Kanye to experience the culture and feel the vibe of Bali, the most calming place on earth. ✨ here are some pics from my trip ? @kristennoelcrawley

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on