Κάρμεν Ρουγγέρη: «…από εκεί κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου»

25 Απριλίου 2021 20:15

Κάρμεν Ρουγγέρη: «...από εκεί κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου»
Μια ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη γνωριμία της με τον άνδρα της, Ανδρέα Κουλουμπή.«Είναι έρωτας μεγάλος με τον Ανδρέα Κουλουμπή. Είμαι 14 χρονών και πάω στο σινεμά και βλέπω το «Ένας ντελικανής» που ένας έχει ντουμπλάρει τον πρωταγωνιστή. Φεύγω ερωτευμένη με αυτή τη φωνή αυτή κι όλη μου τη ζωή μιλάω για τη φωνή αυτή. Γράφομαι στο λυρικό τραγούδι και στα 19-20 μπαίνω στη Λυρική Σχολή με το σπαθί μου κι εκεί γνωρίζω έναν σολίστα και απλώς μαγεύομαι μαζί του. Μου κλείνει ραντεβού κι εκεί που συζητάμε για φωνές, του λέω μία φωνή έχω λατρέψει στη ζωή μου. Του λέω “Δεν ξέρω αν έχεις δει το “ένας ντελικανής” και μου λέει “εγώ ήμουν”. Από εκεί κατάλαβα ότι ήταν ο άντρας της ζωής μου» εξομολογήθηκε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον γάμο της:

Πρόσφατα σας είδαμε με τον σύζυγό σας Ανδρέα Κουλουμπή! Ποιο είναι το μυστικό που ο γάμος σας έχει αντέξει στον χρόνο;

Αυτό που έλεγε και ο σύζυγός μου είναι η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Δεν λες άντε χωρίζουμε με την πρώτη, όπως κάνουν τώρα τα νέα ζευγάρια.

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να χωρίσετε;

Όχι ποτέ. Πολλές φορές αν ένα ζευγάρι τα πάει άσχημα και έχει παιδιά είναι προτιμότερο να χωρίσει γιατί το παιδί υποφέρει με τους καβγάδες στο σπίτι. Εάν γίνεται όμως να μη δώσεις αυτή τη λύση στα παιδιά είναι καλύτερο. Αν χωρίσεις τουλάχιστον η μητέρα και ο πατέρας να είναι κοντά στα παιδιά, γιατί έχουν ανάγκη και τους δυο.

https://streamable.com/jkq4ih

Ακολουθήστε μας στο Google News