Καρολίνα Καλύβα: «Αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον Μάριο δεν αφορά κανέναν – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μπο»

Συντάκτης: Newsroom

30 Ιανουαρίου 2023 18:00

Καρολίνα Καλύβα: «Αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον Μάριο δεν αφορά κανέναν – Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μπο»

Η Καρολίνα Καλύβα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο στον Νίκο Μουτσινά.

Η παίκτρια του Survivor All Star που έφερε τα πάνω κάτω αφότου έγινε γνωστό το ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο μέσα στο παιχνίδι ενώ εκτός είχε σχέση με τον Μπο μίλησε για όσα συνέβησαν.

«Είναι ένα έντονα θετικό συναίσθημα που έχει κάνει καλό σε μένα. Δεν γνωριζόμασταν ποτέ με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε στα γραφεία. Κόπηκε ένα όνειρο που ήταν δύο χρόνια στο μυαλό μου και στην καρδιά μου αλλά ήρθε ένα άλλο» είπε.

«Δεν το πιστεύω ότι δεν θα έφευγα αν ο Μάριος εκδήλωνε τα συναισθήματά του. Ο κόσμος είχε δει άλλα πράγματα και βασίστηκε σε αυτό που έχω έξω στη ζωή μου και όχι μέσα.

Εγώ που έβγαλα ένα ίσως μεγαλύτερο συναίσθημα έχει να κάνει ότι είμαι γυναίκα και είναι η καρδιά μου που μιλάει ενώ εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα χαμηλά και να μη δίνει δικαιώματα σε ανθρώπους να μιλάνε.

Αυτό που έχει δημιουργηθεί με τον Μάριο δεν αφορά κανέναν. Εδώ καλά καλά δεν τα είχαμε πει μεταξύ μας, θα αφορά τον έξω κόσμο;».

Πώς αισθάνθηκε όταν ο Λιανός τη ρώτησε για την καλύβα;

«Σκέφτηκα ότι θα μαθευτεί εκεί έξω εκεί που πρέπει μια ώρα αρχύτερα. Βγήκανε κάποια πλάνα οκ, αλλά ήθελα να το κρατήσω για μένα. Ο στόχος μου είναι ο στίβος μάχης όχι να εκπέμπεις σε άλλα κύματα.

Δεν ήξερα τι με περιμένει έξω. Πιστεύω ότι έφυγα για αυτό το συμβάν.

Γιατί δεν το προστατέψαμε λίγο καλύτερα; Προστατέψαμε αυτό που είχαμε εμείς όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Η πληροφορία που βγήκε από μας ήταν αρκετή για να προστατέψει εμάς και να εξυπηρετήσει το ριάλιτι.

Όσο για το τι της είπε ο Μάριος όταν έφυγε είπε ότι δεν άκουσε καλά.

«Δεν έδωσα σημασία. Αυτό που έπρεπε να μου πει μου το είπε εκεί που έπρεπε να το πει».

«Έχω καθήκον να κάνω μερικά πράγματα καλά έξω. Ήξερα ότι η αποστολή μου ως Survivor έπρεπε να συνεχιστεί στην έξω ζωή».

Για τη μητέρα της που μίλησε εκ μέρους της πρόσφατα είπε:

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Πήρε λίγο τη φωνή μου λέγοντας κάποια πράγματα» είπε.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Μπο».