Καρολίνα Καλύβα: «Μιλάει η καρδιά, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Συντάκτης: Newsroom

31 Ιανουαρίου 2023 14:15

Καρολίνα Καλύβα: «Μιλάει η καρδιά, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το Survivor All Star και έδωσε την πρώτη της συνέντευξη.

Η πρώην παίκτρια των Μπλε βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και αρχικά, ανέφερε πως δέχτηκε απειλητικά μηνύματα μετά τα πλάνα που κυκλοφόρησαν με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται»

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται. Και οι παίκτες δοκιμάζονται αλλά για άλλον σκοπό στο παιχνίδι. Ήταν ένα έντονα θετικό συναίσθημα που σου κάνει καλό εσωτερικά», δήλωσε αρχικά.

«Δεν είχα ιδέα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις»

«Σχολιάστηκε πολύ αυτό που έγινε στο παιχνίδι. Πιο πολύ από ό,τι θα έπρεπε. Δεν το περίμενα καθόλου, δεν είχα ιδέα ότι είχε πάρει τέτοιες διαστάσεις. Έπεσα από τα σύννεφα. Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα ακόμα και κάτω από τα post μου. Μπορείτε να τα δείτε, άμα μπείτε. Καλό είναι να μείνει όπως έχει, υπάρχουν για κάποιον λόγο», είπε.

Ανέφερε μάλιστα, πως τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι γνώριζαν ότι έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους από το drone: «Το ξέραμε 100%, μα δεν είδες που έφυγα; Του λέω “Σάκη, drone!”. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ακριβώς στα 5 μέτρα. Στο ίδιο σανίδι καθόμασταν απλώς δεν τον πήρε η κάμερα. Αυτή ήταν μια εγκαταλελειμμένη καλύβα, δεν υπήρχαν παίκτες από άλλα Survivor, ήταν άδεια», εξήγησε

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, δήλωσε: «Δεν γνωριζόμασταν πριν με τον Μάριο. Γνωριστήκαμε 2 Ιανουαρίου στα γραφεία, μία μέρα πριν φύγουμε. Οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί στο πώς εκφράζονται. Εγώ έβγαλα ένα μεγαλύτερο συναίσθημα, επειδή είμαι γυναίκα και μιλάει η καρδιά. Εκείνος έπρεπε να κρατήσει τα αισθήματα χαμηλά, για να μη δώσει δικαιώματα».

Όσο για τις συνεντεύξεις που έδωσε ο Μπο και το μήνυμα που του έστειλε, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θεωρεί πως ήταν λάθος του το ότι δεν περίμενε να ακούσει πρώτα την εκδοχή της.

«Τα είπε τέλεια ο Μπο και μπράβο του. Κάπου μπερδεύτηκε η ιστορία, αλλά εντάξει. Όταν γίνεται δημόσια όχι, δεν του δίνω δίκιο. Έκανε repost stories φίλων του που σχολίαζαν και ήταν φάουλ αυτό, γιατί εγώ δεν μπορούσα να απαντήσω», δήλωσε.

«Θα έπρεπε να περιμένει να με ακούσει. Του έστειλα μήνυμα και δεν μου απάντησε. Το αν ζήτησα συγγνώμη είναι προσωπικό δεδομένο», ανέφερε στη συνέχεια, ενώ πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να απολογηθώ για κάτι».

Τέλος, για τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου, είπε: «Δεν με αφορά η σχέση του Μάριου με την Ελευθερίου, μας είπε ότι είναι ελεύθερος».