Καρολίνα Καλύβα – Μπο: Αποκαλύψεις για τη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Ιανουαρίου 2023 10:55

Λεπτομέρειες αναφορικά με τον δεσμό της Καρολίνας Καλύβα με τον Μπο, που πρόσφατα έγινε γνωστός, έδωσε στενή φίλη της πρώτης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» του Alpha, η φίλη της διαγωνιζόμενης του «Survivor», Καρολίνας Καλύβα, ανέφερε: «Η Καρολίνα με τον Μπο είναι λίγο καιρό μαζί. Είναι κάτι πολύ καλό για εμένα. Βλέπω καλά στοιχεία. Τον συμπαθώ πάρα πολύ παρότι δεν τον ξέρω και πάρα πολύ καλά. Βλέπω καλή επικοινωνία ανάμεσά τους».

Και πρόσθεσε: «Γνώριζαν ο ένας τον άλλον από παλιά. Δεν υπήρχε κάτι ερωτικό και κάπως έγινε το touch τώρα τελευταία. Σοκαρίστηκα λίγο όταν μου το είπε την πρώτη φορά. Ελπίζω να πάει καλά. Είναι μαζί σίγουρα έναν μήνα».

Η φίλη της Καλύβα κατέληξε επισημαίνοντας: «Τώρα που λείπει η Καρολίνα είναι λίγο στα πατώματα ο Μπο αλλά εντάξει, θα το ξεπεράσει. Του λέω να προσέχει μη τον βάλουν κι εκείνον μέσα αλλά όχι, δε θα πάει. Έχουμε επικοινωνία».

O Mπο και η Καρολίνα Καλύβα αποτελούν το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και η επίσης πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, είναι μαζί.

Γνωρίστηκαν λίγο πριν αποχωρήσει η δεύτερη με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, αφού συμμετέχει στο «Survivor All Star».

Ο Μπο και η Καλύβα έχουν ένα ακόμα κοινό, το γεγονός ότι είναι και οι δύο αμερικανοτραφείς και τους αρέσουν τα ίδια πράγματα.

Ο Μπο είπε πως του έχει γίνει πρόταση να μπει στο παιχνίδι και θα αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Ανέφερε επίσης, ότι οι παλιοί παίκτες του «Survivor» δεν πήραν αρκετά χρήματα εντούτοις έλαβαν τεράστια αναγνωσιμότητα.

«Δεν μου έγινε πρόταση για το ‘Survivor All Star’ αλλά μια συζήτηση. Όλα είναι ανοιχτά. Θα σου πω και ναι και όχι. Εξαρτάται από το deal που θα κάνεις και αν εκείνη τη χρονική περίοδο οι υποχρεώσεις σου δεν είναι τόσο σημαντικές όσο το παιχνίδι», αποκάλυψε ο Μπο.