Καρολίνα Καλύβα: Τα βάζει με την Ασημίνα και μιλά για τον Μάριο Πρίαμο

Συντάκτης: Newsroom

23 Ιανουαρίου 2023 23:07

Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο survivor κάνετε λάθος, Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor All Star μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού για τις μυστικές συναντήσεις της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, ενώ νωρίτερα είχαν προβληθεί και κάποια πλάνα με τα τρυφερά τετ-α-τετ τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, η Καρολίνα Καλύβα εμφανίστηκε εκνευρισμένη με την αναφορά που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην προσωπική της ζωή λέγοντας,

«Το τι θέλω εγώ, πως το θέλω και τι θέλω να κάνω αφορά εμένα και ό,τι έχει να μου πει το Survivor είμαι εδώ να το αντιμετωπίσω αλλά οι περαιτέρω φωνές, ας μείνουν στην άκρη παρακαλώ. Το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του αφορά εκείνον γι΄αυτό και λέγονται προσωπικά. Το μόνο που μπορώ να βρω σαν δικαιολογία είναι το νεαρό της ηλικίας της Ασημίνας που βγαίνει και λέει για τις σχέσεις μου κτλ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διαβάλει τις σχέσεις του άλλου. Τι να πω; Ότι δε μου αρέσει; Το θεωρώ κατινιά».

Στη συνέχεια όμως, η Καρολίνα Καλύβα μίλησε και για αγάπη ανάμεσα σε εκείνη και στον Μάριο και σε αυτό, όπως είπε, δε μπορεί κανείς να της βάλει όρια.

«Όταν μιλάμε για αγάπη, μιλάμε ότι η αγάπη δεν έχει όρια. Ναι μεν μας έχουν βάλει όρια στο να μη βλέπουμε τους αντιπάλους μας κτλ αλλά είναι ανθρώπινο. Πραγματικά, δε μπορώ να υποσχεθώ αν θα ξαναγίνει και αν θα φάει την ποινή όλη η ομάδα. Όταν πρόκειται για αγάπη, δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα Καλύβα.