Κάρολος: «Έξωση» σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ από την κατοικία στο Γουίνδσορ!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Μαρτίου 2023 08:42

Βαθαίνει το… ρήγμα ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι, τη Μέγκαν Μαρκλ και τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος τους κάνει έξωση από την κατοικία τους στο Γουίνδσορ!

Μετά την έκδοση της αυτοβιογραφίας του δευτερότοκου γιου του, πρίγκιπα Χάρι, ο Κάρολος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Sun» και «Telegraph», το Μπάκιγχαμ έστειλε το ειδοποιητήριο έξωσης στο ζευγάρι.

Οι Σάσεξ έχουν διορία μέχρι τις αρχές καλοκαιριού, δηλαδή μετά τη στέψη του Καρόλου, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου, ώστε να αδειάσουν το σπίτι.

Ο βιογράφος τους, ο Όμιντ Σκόμπι, υποστηρίζει, επικαλούμενος πηγές προσκείμενες στο ζεύγος, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σάστισαν από αυτήν την απόφαση που τους φαίνεται σαν «σκληρή τιμωρία».

Το Φρόγκμορ Κότατζ, κατοικία πέντε δωματίων που βρίσκεται μέσα στο βασιλικό κτήμα του κάστρου Γουίνδσορ, στα δυτικά του Λονδίνου, είχε παραχωρηθεί στον δούκα και στη δούκισσα του Σάσεξ από τη βασίλισσα Ελισάβετ το 2018, ως δώρο γάμου.

Το ζευγάρι αποφάσισε να ανακαινίσει το σπίτι αλλά το κόστος του επιβαρύνθηκαν οι φορολογούμενοι και ανήλθε σε δύο εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που προκάλεσε οργή τους Βρετανούς.

Μάλιστα, ο Χάρι αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα αφού έφυγε με τη σύζυγό του για τις ΗΠΑ.

Η «Sun» έγραψε ότι ο Κάρολος δεν πρότεινε μια νέα, βασιλική κατοικία στους Σάσεξ, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουν δικό τους σπίτι για να μείνουν στις σπάνιες πλέον επισκέψεις τους στη Βρετανία.

Πολλοί θεωρούν πως η σκληρή στάση του Καρόλου αποτελεί «απάντηση» για την έκδοση του βιβλίου «Ρεζέρβα», στις αρχές Ιανουαρίου, στο οποίο ο Χάρι κατηγορεί την οικογένειά του για διάφορα θέματα.

Αφηγείται μεταξύ άλλων έναν βίαιο καυγά με τον αδελφό του, τον διάδοχο του θρόνου Ουίλιαμ και υποστηρίζει ότι η μητριά του, η βασιλική σύζυγος Καμίλα, αποκάλυψε ιδιωτικές συζητήσεις τους στον Τύπο.

Ο Κάρολος φέρεται ότι θα ζητήσει από τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Άντριου, να εγκατασταθεί στο Φρόγκμορ Κότατζ, για να αφήσει την πολυτελή κατοικία του Ρόγιαλ Λοτζ, επίσης στο Γουίνδσορ.