Κάρολος – Νταϊάνα: «Καυτές» αποκαλύψεις για τις απιστίες τους!

30 Νοεμβρίου 2021 18:04

Κάρολος - Νταϊάνα: «Καυτές» αποκαλύψεις για τις απιστίες τους!

Νέες… πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με τις εξωσυζυγικές περιπέτειες που είχαν ο πρίγκιπας Κάρολος και η αδικοχαμένη Νταϊάνα.

Ένα καινούργιο βιβλίο βασισμένο σε μαρτυρίες από τους σωματοφύλακές τους, τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Oι οποίοι γνώριζαν τα πιο βαθιά και ένοχα μυστικά τους, φέρνει στη δημοσιότητα άγνωστες λεπτομέρειες της ιδιωτικής τους ζωής.

Οι φρουροί τους ήταν πάντα στο πλευρό τους αφού είχαν καθήκον να τους προστατεύουν ακόμη.

Και όταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκονταν στα κρυφά με τους παράνομους δεσμούς τους.

Ο μεν πρώτος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η δε δεύτερη με τον Τζέιμς Χιούιτ.

Τα όσα έχουν αναφέρει οι σωματοφύλακες στους Ρίτσαρντ Όλντριτς και Ρόρι Κόρμακ, συγγραφείς του βιβλίου «The Secret Royals: Spying and the Crown from Victoria to Diana», προκαλούν αίσθηση.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψαν ότι για ένα χρονικό διάστημα τα ερωτικά καταφύγιά τους ήταν το ένα απέναντι από το άλλο.

Ενώ κάποια στιγμή, ο σύντροφος της Νταϊάνα έβλεπε γυμνή την Καμίλα να γυμνάζεται στο σπίτι της!

Ένας από τους άνδρες ασφαλείας της Νταϊάνα, υπογράμμισε: «Όταν συνόδευα τη λαίδη Νταϊάνα στα προσωπικά της ραντεβού, δεν έπρεπε να το μάθει κανείς.

Ούτε οι συνάδελφοί μου που ήταν στην υπηρεσία του Καρόλου ούτε οι άνθρωποι της βασίλισσας και του παλατιού ούτε καν οι ανώτεροί μου.

Καθώς όλοι γνωρίζαμε ότι ανάμεσά μας βρίσκονταν και ‘καρφιά’ που τα κάρφωναν στα ταμπλόιντς».

Η Νταϊάνα είχε συνάψει δεσμό με τον Χιούιτ, τον οποίο συναντούσε στο σπίτι της μητέρας του στην εξοχή, μακριά από ανεπιθύμητα βλέμματα.

Όταν οι δυο τους αποσύρονταν στο δωμάτιο, ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας έμενε όλη τη νύχτα στον καναπέ.

«Η Νταϊάνα ήταν σκέτη καταστροφή»

Σε αντίθεση με την Νταΐάνα, η οποία δυσκόλευε αφάνταστα τους άνδρες ασφαλείας, ο Χιούιτ τους διευκόλυνε στο έργο τους:

«Ευτυχώς, μπορούσαμε να συνεννοηθούμε μαζί του. Ως στρατιωτικός καταλάβαινε τη σοβαρότητα της κατάστασης», ανέφερε ένας εξ αυτών.

Και πρόσθεσε πως η πριγκίπισσα τους έκανε τη ζωή δύσκολη και δεν δίσταζε να χάνεται ακόμη και για ημέρες! «Η Νταϊάνα ήταν σκέτη καταστροφή.

Όταν ήθελε να βρεθεί με τον Χιούιτ μόνη της στο Ντέβον μας ζητούσε να τη συνοδέψουμε και μετά εξαφανιζόταν για όλο το Σαββατοκύριακο!

Ζούσαμε με τον τρόμο μην της συμβεί κάτι. Θα μας αποκεφάλιζαν. Σε ένα Σαββατοκύριακο άσπρισαν τα μαλλιά μας!».

Η ίδια πηγή συνέχισε λέγοντας: «Η Νταϊάνα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από εμάς. Ακόμα και όταν δεν υπήρχε λόγος.

Προκαλούσε πολλαπλούς πανικούς σε όλους μας, όταν αποφάσιζε να εξαφανιστεί και να πάει για ψώνια στον King’s Road με μόνη ασφάλεια τα μαύρα γυαλιά ηλίου της.

Μια φορά στο αυστριακό θέρετρο Lech, κατέβηκε από το λούκι του σαλέ και τον πρώτο όροφο και εξαφανίστηκε για μια βόλτα μόνη της. Έγινε χαμός. Την ψάχναμε στα βουνά!».

Το… υπέρβαρο αυτοκίνητο

Και ο σωματοφύλακας κατέληξε σημειώνοντας: «Η Νταϊάνα σχεδόν καθημερινά σκαρφιζόταν και κάτι για να μας κοροϊδέψει ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε.

Όταν είχε τη σχέση με τον Πακιστανό γιατρό (σ.σ. Χασνάτ Χαν), τον έβαζε στο παλάτι του Κένσιγκτον κρυμμένο στο πορτ μπαγκάζ της BMW της.

Δεν ήξερε, όμως, ότι η ράμπα στην είσοδο είχε ζυγαριά. Όταν βλέπαμε κατά 90 κιλά βαρύτερο το αμάξι να επιστρέφει από όταν έφυγε, καταλαβαίναμε ότι είχε κρυφό συνεπιβάτη. Κάναμε πως δεν καταλαβαίναμε.

Μια φορά πάντως δεν άντεξα. Μόλις είδα στη μέτρηση εκατό κιλά έξτρα, της είπα ότι ο ‘κρυφός συνοδός της πάχυνε και θα έπρεπε να κάνει δίαιτα’.

Από τότε δεν μετρήσαμε ξανά υπέρβαρο το αυτοκίνητό της… Τον συναντούσε εκτός παλατιού».

«Ο Χιούιτ είδε γυμνή την Καμίλα»

Μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι άνδρες ασφάλειας ήταν όταν οι ερωτικές φωλιές των δύο γαλαζοαίματων ήταν αντικριστά.

«Το χειρότερο ήταν με το ερωτικό κρησφύγετο της Νταϊάνα στο Λονδίνο. Το σπίτι που βρήκε ήταν ακριβώς απέναντι από το σπίτι των Πάρκερ Μπόουλς.

Στο Κλάρβιλ Γκρόουβ στο Νότιο Κένσιγκτον και μάλιστα σχεδόν δίπλα με τα γραφεία της PLO, της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… Κόλαση.

Δεν έπρεπε μόνο να τους κρύβουμε από μεταξύ τους αλλά και από τις μυστικές υπηρεσίες», είπε ένας από τους σωματοφύλακες.

Μάλιστα, θυμήθηκε και μια γαργαλιστική λεπτομέρεια που υπέπεσε στην αντίληψή του. «Η Καμίλα είχε μια εκκεντρικότητα, ας το πούμε έτσι.

Έκανε όλες τις καθημερινές της ρουτίνες στο σπίτι, γυμνή. Ένα πρωινό μάλιστα είδαμε τον Χιούιτ να κοιτάει την Καμίλα στο απέναντι διαμέρισμα να γυμνάζεται ολόγυμνη…

Ο σύζυγός της ήταν στο γραφείο του και ο Χιούiτ τον γνώριζε. Ήταν κάποτε διοικητής του».