Κάρολος: Θα την κάνει βασίλισσα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

26 Φεβρουαρίου 2023 14:00

Ο βασιλιάς Κάρολος δείχνει αποφασισμένος να χρίσει βασίλισσα την αγαπημένη του Καμίλα παρότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», ο νέος βασιλιάς Κάρολος θα παραβλέψει τις επιθυμίες της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ και θα… αποκαταστήσει την Καμίλα ως βασίλισσα και όχι απλά ως βασιλική σύζυγο στο πλευρό του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, η αλλαγή είναι πιθανό να έρθει μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο, κάτι που θα σφραγίσει την αξιοσημείωτη –κατά πολλούς– μεταμόρφωση της Καμίλα στο πλευρό του νέου βασιλιά.

Όπως λέγεται, είναι το έργο πολλών ανθρώπων από τον χώρο των δημοσίων σχέσεων στο μεγαλύτερο νησί της Ευρώπης.

Υπενθυμίζεται ότι όταν παντρεύτηκαν, το 2005, ο κόσμος πίστευε ότι η Καμίλα δεν θα αποκτήσει ποτέ το αξίωμα της βασίλισσας όταν ανέβει στον θρόνο ο Κάρολος ως βασιλιάς, επειδή κανένας δεν είχε ξεχάσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα και όσα είχαν συμβεί με εκείνη.

Άλλωστε, η δημοφιλής πριγκίπισσα είχε δηλώσει για το διαζύγιό της τότε ότι «αυτός ο γάμος είχε τρεις ανθρώπους, οπότε υπήρχε συνωστισμός», εννοώντας φυσικά ότι η Καμίλα είχε μπει ανάμεσα σε εκείνη και τον Κάρολο.

Τα χρόνια πέρασαν, η Νταιάνα δεν ξεχάστηκε ωστόσο η Καμίλα δημιούργησε το δικό της κοινό με την έγκριση και τη σύμφωνη γνώμη και της Ελισάβετ.

Για την ιστορία, το πρώτο σημάδι της νέας προσέγγισης ήρθε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Καμίλα κυκλοφόρησε το «Queen’s Reading Room» χωρίς το «Consort», όταν δηλαδή ενημέρωσε για το όνομα της φιλανθρωπικής της οργάνωσης, το Αναγνωστήριο της Δούκισσας της Κορνουάλης.

Μια έμπιστη πηγή του Παλατιού δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα ότι «το Μπάκιγχαμ θεωρεί ότι ο τίτλος της βασιλικής συζύγου δεν είναι τόσο… ευέλικτος, οπότε ίσως είναι πιο απλό η Καμίλα να αναγνωριστεί ως βασίλισσα.

Άλλωστε, και ο Φίλιππος είχε επίσημα τον τίτλο του ρίγκιπα Συζύγου αλλά έμεινε στην ιστορία απλώς ως πρίγκιπας».