Καρτ ποστάλ: εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 11:30
Καρτ ποστάλ: εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Ακόμη μια συναρπαστική ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα γυρίσματα του νέου επεισοδίου της σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ, «Καρτ ποστάλ». Τα οποία συνεχίζονται στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές τους Μαρία Ναυπλιώτου, Γιάννο Περλέγκα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, και, φυσικά, τον Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο τελευταίος είναι ο κεντρικός ήρωας και ο συνδετικός κρίκος σε όλες τις ιστορίες.

Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ. Αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, με διαφορετικούς κάθε φορά ηθοποιούς.

«Άρια στη χορδή του Σολ» είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου επεισοδίου, που γυρίζεται στoν Άγιο Νικόλαο. Με φόντο το βαθύ γαλάζιο της Λίμνης και τα γραφικά σοκάκια της πόλης.

Ο Τζόζεφ (Ανδρέας Κωνσταντίνου) δεν έχει ιδέα από μηχανές αυτοκινήτων και μαστορέματα. Έτσι, όταν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, εμπιστεύεται τη Μάγδα (Μαρία Ναυπλιώτου). μΜα όμορφη ιδιοκτήτρια βενζινάδικου, η οποία ζει -κατ’ επιλογήν- μόνη.

Όταν η Μάγδα γνωρίζει τον Ολεξάντερ (Γιάννος Περλέγκας), οικονομικό μετανάστη και περιπλανώμενο μουσικό, ο Τζόζεφ θα πιστέψει και πάλι στον έρωτα. Στο ιδιαίτερο δέσιμο δύο ανθρώπων, που αρνούνται να δεσμευτούν.

Παράλληλα, στον δρόμο του Τζόζεφ έρχεται η Στεφανία (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα. Και μια ιδιαίτερη σχέση αναπτύσσεται μεταξύ τους…

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου) είναι ο πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς. Είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος. Ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του, για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του. Μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων…