Καρτ Ποστάλ – Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:«Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά» (βίντεο)

8 Απριλίου 2021 18:15

Καρτ Ποστάλ - Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:«Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά»

Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» σε απευθείας σύνδεση με την Κρήτη, για τα γυρίσματα της σειράς Καρτ Ποστάλ,ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος .

Ο πρωταγωνιστής του πρώτου επεισοδίου της σειράς Καρτ Ποστάλ, Βασίλης Χαραλαμπόλουλος,  μαζί με τη  Σοφία Παναγιωτάκη Δ/ντρια Παραγωγής της σειράς μίλησαν στην εκπομπή.

Αυτό το διάστημα εκεί γίνονται τα γυρίσματα του «Καρτ ποστάλ». Με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Άννα Μάσχα και Μαρία Βοσκοπούλου, γνωρίζουμε τους συντελεστές της νέας σειράς 12 αυτοτελών επεισοδίων της ΕΡΤ. Που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα από την επόμενη σεζόν, και παίρνουμε μια πρώτη εικόνα από το ειδυλλιακό σκηνικό.

Βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρεττανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η σειρά. Με βασικό πρωταγωνιστή -και συνδετικό κρίκο- σε όλες τις ιστορίες τον Ανδρέα Κωνσταντίνου. Ο οποίος υποδύεται τον Τζόζεφ, αποτελεί ένα εσωτερικό συναισθηματικό ταξίδι, μια προσωπική οδύσσεια.

Στην εκπομπή μίλησαν για τη σειρά ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.  Που πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της μεγάλης αυτής παραγωγής καθώς και η Σοφία Παναγιωτάκη Διευθύντρια Παραγωγής της σειράς.

Τα γυρίσματα τις σειράς γίνονται στο Λασίθι, όπως αποκάλυψε η κ. Παναγιωτάκη. Τονίζοντας πως “είμαστε όλοι πολύ θετικοί ότι όλα θα πάνε καλά” και πως “ελπίζουμε να μαγέψουμε το κοινό την επόμενη χρονιά”.

Ζω πραγματικά κάτι πολύ όμορφο” είπε ο γνωστός ηθοποιός από την πλευρά του. “Νιώθω περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά” συμπλήρωσε και τόνισε πως και εκείνος θα δώσει το μικρό του λιθαράκι.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός “αποκάλυψε” κάποιες πληροφορίες για το ρόλο του. Όπως είπε θα υποδυθεί ένα Κρητικό που πάει να παντρευτεί αλλά η νύφη το σκάει με αποτέλεσμα να γεννηθεί μια βεντέτα…