Καρτελιάς – Παπίλα: Γιατί τα έσπασαν οι παρουσιαστές του πρωινού του Star και οι αλλαγές που έρχονται

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 10:00

Καρτελιάς - Παπίλα: Γιατί τα έσπασαν οι παρουσιαστές του πρωινού του Star και οι αλλαγές που έρχονται

Οι δύο τους ήταν κολλητοί και συνεργάτες εδώ και χρόνια. Όμως πλέον τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα μεταξύ τους. Για την ακρίβεια, ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία μεταξύ τους. Με λίγα λόγια είναι «σκοτωμένοι» και αυτό θα έχει αντίκτυπο και στην εκπομπή τους.

Καρτελιάς και Παπίλα έχουν διαφωνήσει έντονα και κατά τη διάρκεια της σεζόν, όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Άσπρο εσύ, μαύρο εγώ σε πολλά ζητήματα και με κυριότερο βέβαια ποιος θα έχει τον μεγαλύτερο χρόνο στην εκπομπή. Και όσο ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν, τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο.

Το Star σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να τους χωρίσει την επόμενη τηλεοπτική περίοδο. Ποιος όμως θα μείνει στην εκπομπή; Όλα δείχνουν Παπίλα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γίνει κάποια δοκιμαστικά με άνδρες παρουσιαστές που θα ταίριαζαν με την Ελίνα. Και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο φαίνεται να έχουν το προβάδισμα.

Αυτό βέβαια αποτέλεσε ακόμη μία σταγόνα στο ποτήρι της οργής του Καρτελιά, αφού έμαθε τελευταίος για τα δοκιμαστικά. Η Παπίλα δεν του είπε τίποτα. Και εκεί φαίνεται ότι ήρθε η οριστική ρήξη ανάμεσα στο τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο Καρτελιάς δεν το γνώριζε, καθώς νόμιζε πως τα άτομα αυτά θα στελεχώνουν την ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι η σύνθεση της εκπομπής θα είναι τελείως διαφορετική την επόμενη σεζόν

To Breakfast θα είναι άλλο του χρόνου και το θέμα είναι κατά πόσο θα είναι… νόστιμο για τους τηλεθεατές. Η πρώτη σεζόν δεν μπορούμε να πούμε ότι τους ξετρέλανε. Όσο για τον Καρτελιά, μπορεί να μείνει αλλά με περιορισμένο χρόνο και χώρο στην εκπομπή.

Σε αντίθεση με το Star, το θέμα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 τελειώνει σήμερα. Όπως σας έχει αποκαλύψει το ciao.gr, Λιάγκας και Σκορδά θα μείνουν στο κανάλι. Μάλιστα για σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές. Οπότε μετά θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι ποιος θα ξεκινά την εκπομπή που θα χωριστεί σε 3… υποεκπομπές. Δεν αποκλείεται να ξεκινά ο Λιάγκας με ενημερωτικό υλικό και να ακολουθεί η Σκορδά με ψυχαγωγικό. Μέχρι τώρα ξέραμε για το αντίθετο και την κοινή παρουσία τους στις συνεντεύξεις. Όλα θα ξεκαθαρίσουν με τις ανακοινώσεις.

Ο μιντιάκιας