Κατερίνα Στικούδη: Εγώ και η Φουρέιρα – τι είπε η Ελένη και την εκνεύρισε vds)

Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 2019 16:30
Κατερίνα Στικούδη: Εγώ και η Φουρέιρα - τι είπε η Ελένη και την εκνεύρισε vds)

Δεν ξέρατε πως δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, είπατε; Κι όμως, η κόντρα τους δεν είναι καινούρια. Και, απ’ ό,τι φαίνεται, καλά κρατεί. Δεύτερος γύρος με Φαίη Σκορδά σήμερα και η κουβέντα της με ένα αγαπημένο μας πλάσμα ήταν εφ’ όλης της ύλης. Mε ποια; Με την Κατερίνα Στικούδη, που η παρουσιάστρια, όπως έλεγε χθες, πίστευε πως θα ήταν η νικήτρια του YFSF. Στο… πλάνο και η Ελένη Φουρέιρα.

Με αφορμή, λοιπόν, την εμφάνιση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μια συγκεκριμένη μεταξύ τους στιχομυθία, δημιουργήθηκε μια αμήχανη στιγμή στον αέρα και ένα νευρικό γέλιο διαρκείας… Από την πλευρά της «Κατ».

Όταν η Φαίη Σκορδά ανέφερε το θέμα, η Κατερίνα Στικούδη, άρχισε να γελά αμήχανα και είπε: «Φοράω βέρα, μια χαρά είμαστε, πάμε παρακάτω. Τι είναι αυτό, τι να σου πω; Γελάω»! Το γέλιο έγινε νευρικό στη συνέχεια και η Κατερίνα πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάποιον τραγουδιστή. Απλώς, έχω πει κατά καιρούς ότι δεν μπορούμε όλοι να γίνουμε φίλοι. Με κάποιους ταιριάζουμε λίγο παραπάνω, με κάποιους λίγο λιγότερο. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει για μένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Tι είπε η Ελένη και η «Κατ» έδειξε τη βέρα της

«Ελένη, θα προτιμούσες να κάνεις ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να σε απατήσει ο σύντροφός σου με τη Στικούδη», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς -που ξέρει ότι δεν μιλιούνται- κι εκείνη απάντησε με άνεση: «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Σιτικούδη που είναι θεά, εντάξει, ρε παιδιά, λογικό είναι να με απατήσει μαζί της. Είναι κούκλα η κοπέλα. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν;». Για ντουέτο, όμως, ούτε λόγος το κορίτσι…

 

TIP

H ιστορία κρατά από παλιά. Στα βραβεία Mad του 2016, προτού καν προβληθούν στην τηλεόραση, σχολιάστηκε έντονα από τα sites πως «Η Στικούδη συναντήθηκε στο κόκκινο χαλί με τη Φουρέιρα και δεν αντάλλαξαν ούτε ένα βλέμμα». Η Κατερίνα, τότε, είχε ήδη πει: «Δεν κάνουμε παρέα. Ο καθένας έχει τον κύκλο του. Η κάθε Ελένη Φουρέιρα έχει τους φίλους της και εγώ τους δικούς μου. Προσωπικά, δεν έχω κάτι μαζί της, αλλά κολλητές δεν νομίζω ότι θα γίνουμε ποτέ».

Τον προηγούμενο, δε, Αύγουστο, του 2015, η «Κατ» πάλι είχε πει: «Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν μ’ ενοχλεί. Ίσα-ίσα, επιζητώ τον ανταγωνισμό και τη σύγκριση, γιατί κάτι τέτοιου είδους προκλήσεις με εξελίσσουν επαγγελματικά».

ΓΙα λεπτομέρειες εδώ