Αποκάλυψη: Καταγγελίες-βόμβα και για σταρ της πίστας! Το ρετιρέ στο Κολωνάκι, τα… περίεργα δίδυμα και οι διπλές ζωές

Δημοσιεύθηκε: 6 Μαρτίου 2021 09:00
Αποκάλυψη: Καταγγελίες-βόμβα και για σταρ της πίστας! Το ρετιρέ στο Κολωνάκι, τα... περίεργα δίδυμα και οι διπλές ζωές

To ελληνικό metoo έχει προκαλέσει θύελλα στον χώρο της υποκριτικής. Οι μηνύσεις και οι καταγγελίες διαδέχονται η μία την άλλη. Αν νομίζετε ότι το… τσουνάμι θα περιοριστεί μόνο στους ηθοποιούς είστε γελασμένοι.

Δεν θα αργήσει η ώρα που θα «σκάσουν» και οι πρώτες καταγγελίες στον χώρο του τραγουδιού και θα πάρουν φωτιά οι πίστες!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι πρώτες βόμβες θα πέσουν πάρα πολύ σύντομα. Ίσως να είναι και θέμα ωρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες πασίγνωστη τραγουδίστρια ετοιμάζεται να μιλήσει για pop star, ο οποίος έχει τη φήμη του καλού παιδιού. Μόνο που πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.

Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια η οποία χαρακτηρίζεται από την εντυπωσιακή ομορφιά της και την πληθωρικότητά της, είχε κάψει πολλές καρδιές την προηγούμενη δεκαετία. Και λίγο νωρίτερα.

Όλα τα περιοδικά της εποχής έτρεχαν πίσω της για μία φωτογράφιση, αφού ήταν σούπερ σταρ και τα κάλλη της ξεχείλιζαν.

Η συγκεκριμένη ήταν μαζί στην πίστα με δημοφιλή τραγουδιστή, ο οποίος είχε τη φήμη του καλού οικογενειάρχη. Ο τραγουδιστής ξεσήκωνε τα πλήθη με τα σουξέ του που έκαναν (και ακόμη κάνουν) θραύση και μπορεί πλέον να στηρίζει μόνος του μαγαζιά.

Ο τραγουδιστής αυτός είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας (ρετιρέ λένε οι πληροφορίες) για να κάνει τις… δουλίτσες του πριν και μετά το πρόγραμμά του, μακριά από τη σύζυγό του. Και φυσικά ήταν και κοντά στο μαγαζί που δούλευε.

Από το ρετιρέ των οργίων όπως έλεγαν όσοι ήξεραν (και δεν αναφέρονταν μόνο σε σεξουαλικά όργια), παρέλασαν αρκετές νεαρές τραγουδίστριες τις οποίες είχε βάλει στο μάτι το… δίδυμο. Το δίδυμο είπαμε; Ναι, γιατί ο τραγουδιστής δεν ήταν συνήθως μόνος του. Μαζί του ήταν επίσης, διάσημος τραγουδιστής, όχι όμως λαϊκός, αλλά πιο… pop με τεράστιες επιτυχίες σε πίστες και σε τηλεόραση και σε σινεμά. Ένας top star που θα προκαλέσει σεισμό η αποκάλυψη του ονόματός του.

Την έβαλε στο μάτι

Ο top star λοιπόν είχε βάλει στο μάτι την τραγουδίστρια και έβαλε μπροστά τον φίλο του. Ο τελευταίος αρκετά πριν από το πρόγραμμά τους κάλεσε την τραγουδίστρια να μιλήσουν για επαγγελματικά.

Το ραντεβού κλείστηκε για πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας όπου ήταν το ρετιρέ.

Όταν μπήκε στο διαμέρισμα αιφνιδιάστηκε από την παρουσία του top star. Και ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος όταν το ραντεβού αποδείχθηκε ότι μόνο επαγγελματικό δεν ήταν, αφού υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον.
Η τραγουδίστρια έφυγε έξαλλη από το ρετιρέ. Για χρόνια η υπόθεση είχε θαφτεί αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα η εκρηκτική τραγουδίστρια σκέφτεται να τα αποκαλύψει όλα. Και έχει πιάσει κρύος ιδρώτας τους δύο τραγουδιστές, οι οποίοι όπως λένε οι κακές γλώσσες δεν έχουν αφήσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Εκείνος που τρέχει περισσότερο είναι ο star. H εικόνα που έχει δημιουργήσει είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα παρουσιαστεί ότι τελικά είναι. Η ζωή του είναι… άλλη στα μάτια του κόσμου, αφού δηλώνει πιστός στη γυναίκα της ζωής του με την οποία είναι μαζί πάρα πολλά χρόνια (ο αριθμός είναι διψήφιος).

Μπορεί κατά καιρούς να ακούγονται και να γράφονται αρκετά για τη σχέση τους, όμως οι δυο τους εξακολουθούν να δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι αφού ο ένας βρήκε στον άλλον το άλλο του μισό.

Το δίδυμο

H δεύτερη βόμβα που ετοιμάζεται να σκάσει θα αφορά δίδυμο λαϊκών τραγουδιστών. Οι δύο τους έχουν βρεθεί μαζί στην πίστα ουκ ολίγες φορές ενώ έχουν αναπτύξει πολύ καλή σχέση. Είναι αυτό που λέμε κολλητοί. Μέχρι εδώ όλα καλά.

Το μόνο… πρόβλημα είναι ότι και οι δύο τραγουδιστές είναι παντρεμένοι. Αυτή είναι μία λεπτομέρεια που πάντως δεν τους πτόησε ιδιαίτερα. Βέβαια, αν ανατρέξει κανείς σε συνεντεύξεις τους θα διαβάσει τόσα λόγια αγάπης για τις γυναίκες της ζωής τους. Μόνο που δεν ήταν και οι μοναδικές γυναίκες.

Κοινό σημείο αναφοράς με την προηγούμενη περίπτωση είναι ότι οι δύο τραγουδιστές (πολλές φορές τους λέμε και ως ντουέτο), είχαν και αποτυχίες. Μάλιστα, για την περίπτωσή τους λέγεται ότι υπάρχουν τρεις τραγουδίστριες (όχι πάντως πρώτης πρώτης γραμμής) που είναι έτοιμες να τους καταγγείλουν για σεξουαλική παρενόχληση.

Και τότε θα βγουν πολλά… άπλυτα στη φόρα.

Υπεράνω υποψίας

Η τρίτη περίπτωση αφορά πάλι ένα δίδυμο (άλλοι μιλούν και για τρίτο τραγουδιστή στην παρέα) η οποία έχει πάρα πολλές ομοιότητες με την πρώτη.

Η κυριότερη ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς τύπους τραγουδιστές.

Ο πρώτος είναι μία από τις πιο γνήσιες και πιο χαρακτηριστικές λαϊκές φωνές. Τα τραγούδια του έχουν γίνει επιτυχίες και θεωρείται από τα δυνατά ονόματα της πίστας. Πρόσφατα είχε κάποιες δικαστικές περιπέτειες προσωπικής φύσης, αλλά αυτές δείχνουν να ανήκουν στο παρελθόν.

Ο άλλος είναι έντεχνος τραγουδιστής από τους πλέον αγαπημένους. Ο οποίος μάλιστα έχει μεγάλη επιτυχία στο γυναικείο φύλο. Αν δει κανείς τις συναυλίες του θα το καταλάβει, αφού οι φαν του είναι ως επί το πλείστον νεαρές γυναίκες.

Οι δύο υπεράνω υποψίας τραγουδιστές έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μία πολύ δυνατή φιλία.

Αμφότεροι είναι δεσμευμένοι (και όχι μόνο) και έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όπως προσπάθησαν να κρατήσουν και τις… παρανομίες τους με πιτσιρίκες.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι μαζί τους είναι και τρίτος τραγουδιστής.

Η διαφορά του με τους άλλους δύο είναι ότι ξέρουμε πολλά για την προσωπική ζωή του, είναι γνωστοί οι έρωτές του και οι… δεσμεύσεις του, ενώ λέγεται ότι αυτή την περίοδο είναι single.

Πρόσφατα πέρασε και ένα πρόβλημα υγείας αλλά πλέον το έχει ξεπεράσει. Και για τη συγκεκριμένη τριάδα λέγεται ότι έρχονται καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι 7 προαναφερθέντες σταρ της πίστας είναι σε συζητήσεις με δικηγόρους και μάλιστα για καλό και για κακό ετοιμάζουν εξώδικα, αν τους «δώσει» κάποια τραγουδίστρια. Κάτι που με τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει πάρα πολύ πιθανό για να μην πούμε σχεδόν σίγουρο.

Πηγή: εφημερίδα Spirto

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.