Καταπέλτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

17 Ιουνίου 2022 13:07

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του και αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο ριάλιτι Big Brother με τη νικήτρια Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Μίλησα για τη συμπεριφορά της κι η παραγωγή μου έλεγε μην πειράζεις την πρωταγωνίστριά μας. Εγώ της έκανα συνεντεύξεις κι αν έπαιζαν… Να μην μιλήσω. Ήταν ένας άνθρωπος ικανός να σπάσει το στούντιο και μετά να γελά ασταμάτητα. Της ασκούσα μια στοιχειώδη κριτική. Μου έλεγαν μην της πεις αυτό θα φύγει. Τους λέω ποιος θα φύγει; Η Άννα Μαρία θα τελειώσει η εκπομπή και θα τη ναρκώσετε για να φύγει. Στο φινάλε τελείωσε η εκπομπή και δεν ερχόταν. Φιλούσε τα σοβατεπί, τους τοίχους, τα έπιπλα κ.ά… Είναι η ίδια γυναίκα που έχει σπάσει πόρτα. Το έχουν δείξει κι άλλα δεν έδειξαν.

Είμαι σίγουρος ότι στο J2US ήθελε να βγει νικήτρια και θα σακάτεψε πολλά εγκεφαλικά κύτταρα των κριτών. Λέω την αλήθεια. Από πότε η αλήθεια είναι τοξική; Δεν θέλω να την υποτιμήσω, έχει την άποψή της και τη διαβεβαιώνω πως δεν έχω τίποτα μαζί. Με την παραγωγή βγήκε πρώτη, το θέμα της ήμουν εγώ που της ασκούσα κριτική. Μου έλεγαν δεν θα μιλήσεις για αυτήν τη γυναίκα… Για εμένα είναι περσινά ξινά σταφύλια… Είναι ίσως κάποιοι παίκτες που δεν πρέπει να μπαίνουν σε τέτοια παιχνίδια που έχουν εγκλεισμό. Ο εγκλεισμός πολλαπλασιάζει πράγματα»