Καταρράκτες

4 Ιανουαρίου 2022 16:46

Πολυχώρος Καταρράκτες – Εστιατόριο / Cafe-Bar

Στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, στο πάρκο των περίφημων Καταρρακτών, βρίσκεται το εντυπωσιακό εστιατόριο – cafe/bar, Καταρράκτες. Μετά τη βόλτα σου, στο όμορφο αξιοθέατο, στους Καταρράκτες θα κάνεις τη στάση σου για ένα καφέ ή για να γευτείς εκλεκτές τοπικές γεύσεις.
Οι Καταρράκτες συγκαταλέγονται άξια στους κορυφαίους χώρους εστίασης, όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε όλη την επικράτεια, αφού διαθέτουν μία από τις πιο ενημερωμένες κουζίνες και φροντίζουν να κρατάνε κάθε πελάτη ξεχωριστά ευχαριστημένο. Τα εδέσματά που προσφέρουν, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γαστρονομικών απαιτήσεων, ξεκινώντας από την ελληνική και τοπική παραδοσιακή κουζίνα, περνώντας από γνώριμες διεθνείς γεύσεις και καταλήγοντας σε πιο εξεζητημένα εδέσματα.

Οι Καταρράκτες χαρακτηρίζονται ως Πολυχώρος, λόγω του τεράστιου χώρου στον οποίο στεγάζονται (700 τ.μ.), ενώ συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά το Café/Bar Καταρράκτες, το Εστιατόριο Καταρράκτες, αλλά και το σημείο πώλησης Take Away – Καντίνα και ο χώρος πώλησης γλυκών τοπικής παραγωγής.
Ακόμα, αν είσαι λάτρης του καλό κρασιού και γενικότερα των ποτών, τότε οι Καταρράκτες είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Εκτός του ότι διαθέτουν μια τεράστια ποικιλία κρασιών και ποτών, δίνουν την επιλογή στους επισκέπτες να παντρέψουν τις εκλεκτές γεύσεις με το κατάλληλο κρασί και να κάνουν ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι, μέσα σε έναν χώρο απαράμιλλης ομορφιάς.
Αν και ίσως θα είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτείς αυτό τον πανέμορφο χώρο, εμείς σου εγγυόμαστε ότι δεν θα είναι η τελευταία!