Αγριεμένη η Kate Middleton: Τι συνέβη στη μέλλουσα βασίλισσα

Δημοσιεύθηκε: 18 Απριλίου 2019 11:00

Μax Butterworth. Δεν τον γνωρίζεις ασφαλώς. Παρουσιάζει, όμως, ξεχωριστό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι αυτός έβγαλε τη φωτογραφία της Kate Middleton που δημοσιοποιούμε στο cover του θέματος. Μια φωτογραφία διόλου… τιμητική για τη Δούκισσα, το αντίθετο μάλιστα. Αγριεμένη, χωρίς ίχνος απ’ τη φινέτσα που τη διακρίνει και έτσι άρεσε τον πρίγκιπα William. Περί ορέξεως… Πάμε όμως στο θέμα.

Ήδη κυκλοφορούσαν μαζί όταν εκείνη, χωρίς φόβο και πάθος, εμφανιζόταν τοιουτοτρόπως, αχαλίνωτη σχεδόν, στα κλαμπ όπου σύχναζαν. Ο πρίγκιπας, πάλι, κανένα πρόβλημα. Ίδιος και ατσαλάκωτος, όπως βλέπετε, αν και ματάκι ολίγον… γλαρό απ’ τα «πιώματα» και τα «λιώματα». Προφανώς η εικόνα δεν ανταποκρίνεται σε μέλλουσα βασίλισσα, αλλά, όπως λένε και στην αλλοδαπή «shit happens». Kαι αυτά τα ενσταντανέ το πιστοποιούν στο 100%.

TIP

O φωτογράφος μίλησε για τα παραλειπόμενα από τις λήψεις του πριγκιπικού ζευγαριού οι οποίες τραβήχτηκαν το 2007 όταν το ζευγάρι ακόμη έβγαινε ανεπίσημα.

Σύμφωνα με τον Max , η Kate φωτογραφήθηκε έξω από το κλαμπ «Μαχίκι» στο Λονδίνο την ώρα που προσπαθούσε να βολευτεί στο πίσω μέρος ενός ταξί. Tαυτόχρονα έλεγε στον οδηγό πού να την πάει, κάνοντας μια αρκετά αγριευτική, αλλά και αστεία συγχρόνως γκριμάτσα…

 

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.