Κατερίνα Δαλάκα: «Η παραγωγή του παιχνιδιού ενημερώνει για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φάει κανείς» είπε η περσινή νικήτρια του Survivor

30 Δεκεμβρίου 2020 14:15

Η Κατερίνα Δαλάκα η περσινή μεγάλη νικήτρια του Survivor μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και σχολίασε όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο του φετινού κύκλου.

Αρχικά τόνισε πως «η κάθε σεζόν έχει και μια διαφορετική ιστορία», ενώ συμπλήρωσε πως η ίδια δεν έχει δει τα επεισόδια που συμμετείχε.

Για τις ψηφοφορίες μεταξύ των παικτών, η Κατερίνα Δαλάκα σημείωσε πως «σημασία έχει να είναι δυνατή η ομάδα σου, αλλιώς πώς θα φας;», ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση που υπήρξε από το παιχνίδι, τονίζοντας πως κάποιοι δεν αντέχουν τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο νησί. «Ψηφίζεις καθαρά αγωνιστικά στην αρχή, καθώς δεν έχεις άλλο κριτήριο» υπογράμμισε.«Το Survivor είναι πολύ πιο σκληρό από όσο φαντάζεστε» είπε.

Για τη δηλητηρίαση των παικτών στο νέο Survivor είπε:

«Η παραγωγή του παιχνιδιού ενημερώνει για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φάει κανείς αλλά πάνω στην πείνα σου….».

Μάλιστα σημείωσε πως υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από γιατρούς της παραγωγής. «Πάντα καταφεύγουμε στους γιατρούς και αν είναι κάτι σοβαρό πάμε κατευθείαν νοσοκομείο. Σίγουρα κάποια αγωγή πήραν τα παιδιά για τη δηλητηρίαση».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι είχαν πάθει και στη δική της ομάδα δηλητηρίαση από κάποια τροφή, ενώ σημείωσε πως η ίδια είχε χάσει τις αισθήσεις της 3-4 φορές από την εξάντληση. «Είχα πολύ χαμηλή πίεση λόγω της αφαγίας, 9 με 4. Πολύ δύσκολες καταστάσεις» είπε.

«Πέρα από το παιχνίδι, η πραγματική επιβίωση είναι έξω στην κοινωνία μας, όπου ο κόσμος παλεύει κάθε μέρα για να ζήσει τα παιδιά του. Αυτό είναι για να μας χαλαρώνει και να ξεφεύγουμε. Οι πραγματικοί survivors είναι στη ζωή».

«Θέλοντας και μη όταν έχεις εκτεθεί στην τηλεόραση θα ασχοληθεί ο κόσμος. Εγώ είμαι αληθινή. Δεν νιώθω κυνηγημένη. Αν κάτι ισχύει ή όχι θα φανεί στο μέλλον. Μερικές φορές όμως λέω μακάρι να μην με ήξερε κανείς» είπε για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα μετά το Survivor.