Κατερίνα Διδασκάλου: «Έζησα κι εγώ στο ξεκίνημά μου τέτοιες συμπεριφορές. Τραγικές συμπεριφορές, που είναι παθολογικές»

16 Φεβρουαρίου 2021 21:45

Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα τέτοιων συμπεριφορών και συγκλόνισε με την αποκάλυψη της.

«Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει το ρόλο του φωτός, του να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν παντού. Δυστυχώς. Εγώ έχω ακούσει τραγικές ιστορίες, ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια», είπε και συνέχισε:

«Πρέπει να σου πω ότι εμένα ό, τι μου συνέβη, έχουν ταχτοποιηθεί πολύ καλά, έχω μιλήσει εκεί που πρέπει, εκεί που πραγματικά είχε νόημα και να μείνουν στη θέση που τους αξίζει. Αυτό το έχω κάνει. Έζησα κι εγώ στο ξεκίνημά μου τέτοιες συμπεριφορές. Τραγικές συμπεριφορές, που είναι παθολογικές. Τέτοιο μένος για κυριαρχία και για εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να τη χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, εγώ πιστεύω ότι σε κάνει υπάνθρωπο.

Και μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά και τα λένε αυτά που λένε. Τους θαυμάζω κι έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου, είτε πρόκειται για άτομα που έχω πάθει αντίστοιχα είτε όχι. Σε όλες τις περιπτώσεις φταίει ο πιο δυνατός. Αυτό που λένε ότι τα παιδιά έρχονται διαθέσιμα, το θεωρώ τραγικό», είπε μεταξύ άλλων η αξιόλογη ηθοποιός.