Κατερίνα Διδασκάλου: Γίνεται καλόγρια! Μεγάλη έκπληξη από τη «Μυρσίνη»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουνίου 2022 08:20

Κατερίνα Διδασκάλου: Γίνεται καλόγρια! Μεγάλη έκπληξη από τη «Μυρσίνη»

Έχουμε δει τα πάντα από εκείνη. Η Κατερίνα Διδασκάλου μπορεί να είναι από τη μία η βασίλισσα του κάμπου και από την άλλη η Πόρνη από πάνω. Και η αγαπημένη ηθοποιός συνεχίζει να μας εκπλήσσει.

Η Κατερίνα Διδασκάλου τα τρία τελευταία χρόνια είναι η απόλυτη αρχόντισσα του θεσσαλικού κάμπου. Δίνει ρεσιτάλ, υποδυόμενη τη Μυρσίνη Σεβαστού, τη δολοπλόκα σύζυγο του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Επίσης εδώ και έντεκα χρόνια, είναι και η Ερατώ, σε ένα μοναδικό θεατρικό ρεκόρ με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω».

Αν νομίζετε ότι η αγαπημένη ηθοποιός θα είναι εκτός τηλεόρασης τη νέα σεζόν, είστε γελασμένοι. Και η «Μυρσίνη» είναι έτοιμη να ταράξει και πάλι τα νερά. Πώς; Η Κατερίνα Διδασκάλου από την επόμενη σεζόν θα έχει ρόλο ηγουμένης!

Μετά τις Άγριες Μέλισσες που ολοκληρώνονται τον επόμενο μήνα και όλοι αναμένουν με αγωνία το μεγάλο φινάλε, έπειτα από τρεις σεζόν, θα συνεχίσει να βρίσκεται και του χρόνου στη μικρή οθόνη. Και μάλιστα μέσα από μια ολοκαίνουργια τηλεοπτική δουλειά.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Διδασκάλου είπε το «ναι» στη πρόταση του γνωστού παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη. Και θα είναι στο καστ της νέας σειράς του Mega με τίτλο: «Το μαύρο Ρόδο».

Κι ενώ η Διδασκάλου δίνει ρέστα ως… πόρνη από πάνω, ετοιμάζεται για ακόμη έναν κόντρα ρόλο από αυτόν της Μυρσίνης Σεβαστού. Η καταξιωμένη ηθοποιός θα υποδυθεί την ηγουμένη του μοναστηριού ένα πρόσωπο το οποίο στο βιβλίο «Το μαύρο Ρόδο» της Ελένης Καπλάνη. Η ιστορία του βιβλίου έχει να κάνει περισσότερο με τον απαγορευμένο έρωτα του ζευγαριού.

Ο σεναριογράφος όμως της σειράς, ο Γιώργος Κρητικός μεταξύ των αλλαγών που έχει κάνει στην ιστορία,  όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του youfly, είναι και ο ρόλος της ηγουμένης. Στον οποίο δίνει έμφαση καθιστώντας την κυρίαρχο πρόσωπο στην πλοκή της υπόθεσης.

Και η Κατερίνα Διδασκάλου έχει δείξει ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό και κομβικό ρόλο σε ένα καθημερινό σίριαλ. Οι Άγριες Μέλισσες άλλωστε αποτελούν την καλύτερη απόδειξη.