Κατερίνα Γερονικολού: «Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…»

Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 2021 19:15
Κατερίνα Γερονικολού: «Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…»

Η Κατερίνα Γερονικολού ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show. Πήρε θέση για το ελληνικό #Me Too  και αποκάλυψε τη σχέση που έχει με την μητέρα του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Κατερίνα Γερονικολού: μίλησε για την κίνηση της Ζέτας Δούκα να μιλήσει άσχημη συμπεριφορά που βίωνε στην σκηνή. Η οποία άνοιξε τα στόματα πολλών άλλων για να αποκαλυφθούν οι άσχημες εμπειρίες τους.

Είπε επίσης και για την εξομολόγηση που έκανε η ίδια μέσω των social media: «Νιώθω ότι βγήκα προς τα έξω κι ότι μπορώ να κοιτάξω τους υπόλοιπους συναδέλφους στα μάτια. Να ξέρω ότι δεν κρύβω κάποιες πληγές αλλά τις αποκάλυψα δημόσια και για αυτό μαλάκωσαν .

Η Ζέτα Δούκα δεν είναι φίλη μου αλλά την εκτιμώ κι επαγγελματικά και σε προσωπικό επίπεδο.

Βλέποντάς την να ξεγυμνώνεται έτσι και να ξεδιπλώνει όλο αυτό που προφανώς την έτρωγε και να το επαναφέρει μετά από τόσα χρόνια, μου προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι τα είχα.

Δηλαδή αν τα λέγαμε πριν από δύο χρόνια για κάποια πληγή ή συνεργασία, ίσως να σου έλεγα όλα καλά γιατί έχουν περάσει οκτώ χρόνια και δεν το σκέφτομαι. Όταν όμως βλέπω έναν πληγωμένο άνθρωπο, αισθάνθηκα σαν αδερφή της και σαν να το έχω πάθει κι εγώ. Επομένως ήταν αυθόρμητο να θέλω να την στηρίξω δημόσια. Δεν το έκανα για να μιλήσω για εμένα αλλά για να την στηρίξω και τελικά όλο αυτό λειτούργησε σαν ένα κύμα με πολλή αγάπη.»

«Μείναμε μαζί με τη μαμά του Γιάννη για 10 μέρες. Ενώ η μητέρα του, με λατρεύει με αγαπάει, με εκτιμάει όταν ο Γιάννης έτυχε να μαγειρέψει ένιωθε ένα σφίξιμο, δεν της άρεσε και μου είπε: “θα σε μάθω εγώ να μαγειρεύεις” και της απάντησα “είμαι καλά εντάξει”… Εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου. Κάνω τόσα άλλα πράγματα…
Έχω κάνει φαγητό και ο Γιάννης, μου είπε ότι δεν του αρέσει, μια φορά, δεύτερη φορά. Ο Γιάννης είναι πολύ ειλικρινής και αυθεντικός άνθρωπος. Έκανα κριθαρότο με ταχίνι και δεν του άρεσε. Ότι κι αν φτιάχνω δεν ικανοποιείται. Γενικά δεν του αρέσουν τα φαγητά που κάνω…».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.