Κατερίνα Γερονικολού: “Εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που…”

Δημοσιεύθηκε: 19 Φεβρουαρίου 2021 12:40
Κατερίνα Γερονικολού: “Εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που…”

Μία ακόμα κατάθεση ψυχής έκανε η Κατερίνα Γερονικολού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις πληγές που της άφησε η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό.

«Αν δεν το έχεις νιώσει» Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα Δόξα τω Θεό. Αν δεν το έχεις νιώσει, πες ένα ουφ και ανάσανε. Αν δεν το έχεις νιώσει, αφουγκράσου τον πόνο των δίπλα. Είναι στη διαπασών! Βάλε στη θέση τους το παιδί́ σου. (Ή το αγέννητο παιδί́ σου που φοβήθηκες να φέρεις στον κόσμο). Αν δεν το έχεις νιώσει, κάνε λίγο παραπέρα, θα έρθουν -άλλη στιγμή́- άλλα σημαντικά́ να πεις και να κάνεις. Αν δεν το έχεις νιώσει. Αν το έχεις νιώσει… Την αθωότητά σου, μη τους τη χαρίσεις. Ο μικρούλης εαυτός σου, σου ανήκει. Είσαι Εσύ́. Ακόμα!

Στις 26/1/21 εξομολογήθηκα προσωπικές πληγές που δημιουργηθήκαν στην επαγγελματική́ μου ζωή́. Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά μετά την ένταση, «ηρεμήσαν» τα μυστικά μου… Με «παρέσυραν» σε αυτή την παρορμητική αλλά ζωογόνο απόφαση, δυνατές γυναίκες, δυνατοί άνθρωποι. Όσα ακολουθήσαν, όσα βγήκαν στο φως, ντρέπομαι που το λέω, με έκαναν να αισθάνομαι -σχεδόν- τυχερή́.

*Αλλάζει κάτι. Μην αφήσεις αυτή́ την ευκαιρία να περάσει… Είμαστε το δίχτυ ασφαλείας σου. Η κοινωνία είναι έτοιμη για σένα. Μη φοβάσαι.

#eimasteoloimazi #mifovasai #nowisourtime».

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT