Γερονικολού για Τσιμιτσέλη: «Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του»

Συντάκτης: Newsroom

17 Μαΐου 2023 17:00

Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο «MEGA Kαλημέρα» για τη νέα ταινία που συμμετέχει. Στα γυρίσματα της ταινίας «Κουραμπιέδες από χιόνι» και στο αρχοντικό χωριό του Ζαγορίου βρίσκεται η ηθοποιός.

«Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, με την έννοια που είχε ένα όραμα που είχε να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες».

Μάλιστα, η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας και δεν πρόκειται να παίξει στην ταινία.

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σχολίασε: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του».

Σε ερώτηση αν τον προτιμάει σαν συμπρωταγωνιστή ή ως σκηνοθέτης απάντησε η Κατερίνα Γερονικολού ότι «όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του».