Κατερίνα Γερονικολού: Ξεκαθαρίζει αν την ενοχλεί που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάζεται με τη Βάσω Λασκαράκη

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 11:20

Κατερίνα Γερονικολού: Ξεκαθαρίζει αν την ενοχλεί που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάζεται με τη Βάσω Λασκαράκη

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τα όσα συνέβησαν στο ταξίδι της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Ινδία αλλά και για το γεγονός ότι τα συμπρωταγωνιστεί μαζί με την πρώην σύζυγό του στη νέα σειρά του MEGA Μαίρη Μαίρη.

Η Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε και τα όσα συνέβησαν στην κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Ινδία εκεί όπου έχασαν όλα τους τα πράγματα

«Είχα 12 μέρες κενό και το πήρα απόφαση τελευταία στιγμή. 12 μέρες κενό σημαίνει ένα μεγάλο ταξίδι. Πήγα κάπου που ήθελα πολύ καιρό να πάω και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Νιώθεις γυμνός όταν χάνεις τις βαλίτσες και συναισθηματικά αλλά και από θέμα υλικών πραγμάτων. Το μάθημά για μένα φέτος είναι ότι δεν πρέπει να δίνουμε αξία στα αντικείμενα και να μη δενόμαστε με αυτά. Την πρώτη μέρα ήμασταν με ένα μπουρνούζι περιμένοντας να μας πάρουν τηλέφωνο. Μετά το πήραμε απόφαση και πήγαμε για ψώνια στο εξωτικό Μπαλί. Κάποια στιγμή μας πήραν και μας είπαν ότι βρέθηκαν οι βαλίτσες. Τέλος καλό, όλα καλά».

Φυσικά η δημοσιογράφος ρώτησε την Κατερίνα Γερονικολού για το γεγονός ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα πρωταγωνιστήσει στην ίδια σειρά με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».  Και η ηθοποιός απάντησε: «Έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη η επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο, παρά σε μια σειρά. Οφείλουν να έχουν μια καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι. Η πρώην γυναίκα του είναι μέσα στη ζωή του, έχουν ένα παιδάκι».

φωτογραφία: Instagram