Κατερίνα Γκαγκάκη: «Στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση η υιοθεσία»

Δημοσιεύθηκε: 14 Μαΐου 2021 20:15
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση η υιοθεσία»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξή της στο The Caller δήλωσε πως έχει κανονίσει να επισκεφτεί ένα συγκεκριμένο ίδρυμα. Ώστε να κινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας ενός παιδιού. Αυτό ήταν κάτι που δεν την απασχολούσε στο παρελθόν, αλλά τώρα έχει αλλάξει γνώμη.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση η υιοθεσία»

«Πήγα να ψωνίσω στο κατάστημα της Χριστίνας και μου είπε, πριν γίνει γνωστό, ότι γι’ αυτό το κοριτσάκι έλειπα, δείχνοντάς μου φωτογραφία της. Αυτή η διαδικασία του ενός έτους μου φαίνεται δύσκολη. Έχει να κάνει και με τη δουλειά, και με τον σύντροφό σου αν θα σε στηρίξει». Είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Η Χριστίνα Κοντοβά μάλιστα την έκανε να δει διαφορετικά το θέμα της μητρότητας. Κάτι που δεν την απασχολούσε ως τώρα.

«Εγώ το έψαξα νομικά στην Ελλάδα, δεν είναι απλή υπόθεση αλλά δεν είναι και τόσο σύνθετη σε κάποιες περιπτώσεις για κάποιες ηλικίες. Υπάρχουν ιδρύματα, που μετά από μία διαδικασία που θα περάσει με μεγαλύτερα παιδιά, ίσως είναι απλούστερο.

Πιστεύω πάρα πολύ στο περιβάλλον, πιστεύω ότι δηλαδή μπορεί να αλλάξει τελείως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου και αντιδράς στα πάντα. Πολύ δύσκολα θα έπαιρνα ένα παιδί, εάν προέκυπτε, 10 χρονών και πάνω, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Έχω κανονίσει να πάω σε ένα συγκεκριμένο ίδρυμα»,