Κατερίνα Καινούργιου: σφήνα από το Mega! Πώς πάει να κάνει το μεγάλο κόλπο, ποια η αντίδραση της παρουσιάστριας

Δημοσιεύθηκε: 30 Απριλίου 2021 08:30
Κατερίνα Καινούργιου: σφήνα από το Mega! Πώς πάει να κάνει το μεγάλο κόλπο, ποια η αντίδραση της παρουσιάστριας

Χθες σας αποκαλύψαμε ότι το Star καλοβλέπει την περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου. Και θα περιμένει τις εξελίξεις στη σχέση της με τον ΣΚΑΪ. Βέβαια, δεν είναι το μοναδικό κανάλι που κοιτάει προς την πλευρά της παρουσιάστριας. Η οποία φέτος έχει αναδειχθεί σε βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μπει στο στόχαστρο του Star για να αναλάβει το πρωινό μαγκαζίνο. Είναι δεδομένο ότι η Φωλιά των Κου-Κου δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν. Και θα λυθεί η συναεργασία με τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη. Εππομένως, είναι λογικό για την πρωινή ζώνη να κοιτούν το Νο1 της φετινής σεζόν.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν όμως ότι το Star δεν παίζει μόνο του.

Και το Mega έχει βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια θέλοντας να κάνει νέο μεταγραφικό «μπαμ». Υπάρχει η σκέψη να αναλάβει από τις 7 μέχτι τις 10 η Ελεονώρα Μελέτη. Να ακολουθήσει 10-1 η Καινούργιου και 1-4 η Μενεγάκη. Μιλάμε για… dream team. Μάλιστα το ενδιαφέρον έγινε γνωστό στην παρουσιάστρια.

Το θέμα βέβαια είναι τι θα αποφασίσει η Καινούργιου. Γιατί μέχρι στιγμής έχει ενδοιασμούς για ενδεχόμενη μεταγραφή της. Θέλει να μιλήσει πρώτα με το Open προτού πάρει την τελική απόφασή της. Το ενδιαφέρον άλλων καναλιών είναι σίγουρα κολακευτικό, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για το μέλλον της.

Και δεν έχει παράπονο από το Open, άσχετα αν ο συμπαραγωγός του Ευτυχείτε, Νίκος Κοκλώνης αποχωρεί από το κανάλι. Αν ο σταθμός δείξει ότι τη θέλει, τότε το πιο πιθανό είναι να μείνει.

Πάντως όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στο τέλος Μαΐου.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.