Κατερίνα Καινούργιου: Το ρομαντικό δείπνο με το αμόρε της για την γιορτή της και το πάρτι (φωτογραφίες)

26 Νοεμβρίου 2018 21:45

Ανεξάρτητα αν τα πάει ή δεν τα πάει καλά με τους ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζεται, ένα είναι το βέβαιο: ξέρει να το γλεντάει. Έτσι έκανε και χθες η Κατερίνα Καινούργιου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Στο Κεφαλάρι με το αμόρε της, Nάσο Αναστασόπουλο την εντοπίσαμε και ήταν μες στις γλύκες.

Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας δραστηριοποιείται στα οικονομικά. Μοιράζει, δε, τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Λουξεμβούργο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα πριν από χρόνια, αλλά δκάτι παραπάνω από μια απλή συμπάθεια δεν προέκυψε. Όταν, όμως, συναντήθηκαν ξανά, υπήρξε ένα φλερτ που στη συνέχεια έδωσε τη θέση του σ’ έναν δυνατό έρωτα. Πλέον, παρά τη διαφορά ηλικίας τους -εκείνος είναι 27 ετών,  έξι χρόνια μικρότερός της-, δείχνουν απόλυτα ταιριαστοί. Φροντίζουν, δε, ν’ αναθερμαίνουν τη σχέση τους με ταξίδια – όταν βεβαίως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν.

Αυτό το Σάββατοκύριακο, ωστόσο, το ζευγάρι το πέρασε στην Αθήνα.  Το Σάββατο βγήκαν έξω ενώ την Κυριακή γιόρτασαν μαζί με καλούς τους φίλους την γιορτή της Κατερίνας. Εκείνη, δε, ως λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες, από τις εξόδους της. Χρόνια πολλά!

Όσο για το τι έγραψε: «Σήμερα… νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Άραγε αξίζω τόσο αγάπη; Νιώθω τόσο ευλογημένη! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτής σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τόσο υπέροχες ευχές… Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά, σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα».