Κατερίνα Καινούργιου: Άγριο παρασκήνιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την εκπομπή

13 Μαΐου 2022 13:00

Ένα απίστευτο παρασκήνιο εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες με την τηλεοπτική συνεργασία του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο καταξιωμένος παρουσιαστής έχει βρεθεί αρκετές φορές ένα βήμα πριν αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή Σούπερ Κατερίνα λόγω της συμπεριφοράς της παρουσιάστριας αλλά και του τρόπου που αντιμετωπίζεται από το υπόλοιπο πάνελ.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iciao.gr ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει κάνει ήδη τις επαφές του για να είναι του χρόνου σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή.  Άλλωστε τις κάκιστες σχέσεις του με την ξανθιά παρουσιάστρια καταμαρτυρούν οι εκρήξεις του στον τηλεοπτικό αέρα. Αλλά και οι δημόσιες τοποθετήσεις του για την τηλεοπτική συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μιλήσει τουλάχιστον δύο φορές με τον παράγωγο της εκπομπής εκφράζοντάς του την επιθυμία να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν από την εκπομπή κάτι το οποίο την τελευταία στιγμή… δεν έγινε!

Μέσα σε όλο αυτό το κακό κλίμα αλλά και τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων μηνών ερχεται και η παραίτηση της βοηθού αρχισυντάκτριας. Η οποία οδηγήθηκε στην έξοδο λόγω της κακής κατάστασης που επικρατεί στην εκπομπή.

Είναι τόσο εκρηκτική η κατάσταση μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή Σούπερ Κατερίνα που ο αρχισυντάκτης της εκπομπής επικοινώνησε με τον παραγωγό θέλοντας να εκφράσει τα παράπονα του και τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια τους συνεργάτες της. Αυτο που δεν γνώριζε ήταν πως ακριβώς δίπλα στον παραγωγό καθόταν… η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια άκουγε εμβρόντητη σε ανοιχτή ακρόαση τα όσα έλεγε για εκείνη ο στενός συνεργάτης χωρίς εκείνος όμως να γνωρίζει το παραμικρό.

Μετά από ένα άγριο επεισόδιο και την υποβολή παραίτησης του αρχισυντάκτη όταν αντιλήφθηκε το τι ακριβώς συνέβη με την τηλεφωνική του συνομιλία ζητήθηκε από όλους να κατεβάσουν τους τόνους. Και να οδηγηθούν μέχρι το τέλος της σεζόν όπου και θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Το σίγουρο είναι όμως ότι και από την πλευρά του Alpha υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια κυρίως για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφει η εκπομπή αρκετές ημέρες την εβδομάδα